Pagina's

woensdag 28 september 2011

Pink with big SdP-G

Ik heb toch een superkleurtje gescoord! Hij stinkt, is stroperig maar zo mooi!! Het merk heet M en het is nr.93; het kostte me €1,- :-P
Ik heb er drie lagen van opgedaan en daarna gestempeld met Konad zwart en plate Big SdP-G.
Het knalt er echt uit, had ik al gezegd hoe mooi ik het kleurtje vind ;-) o'ja en het heeft ook nog hele fijne glitters in zich (klik maar op de 1e foto).
Kwijl.



zondag 25 september 2011

Marble met stippen

Ik had laatst op internet dit idee gezien, maar dan met andere kleuren en wat minder stippen.
Ik moest een marble maken die wat grover is dan wat ik normaal maak, anders zijn er geen stippen tussen te zetten.
Ik heb gemarbled met Essence nr. 20 Fatal (een zwarte kleur) en Essence nr.8 Ultimate Pink, roze dus.
Na het marbelen heb ik met dotting tools van verschillende groottes stippen gezet met dezelfde nagellak van de marble. De roze dekt niet ontzettend, waardoor die stippen er wat minder uit knallen. Misschien gaat dit beter met acrylverf, maar ik wilde echt precies dezelfde kleur gebruiken.
Misschien ben ik wat doorgeslagen met de stippen (het ging zo lekker), maar ik vind ze wel leuk geworden :-)





zaterdag 24 september 2011

Goud

Ik had een leuk idee, maar helaas kwam het er niet uit zoals ik hoopte.
Als basis heb ik eerst m'n nagels gelakt met 2 lagen van Essence nr.73 Princess prunella. Het lakje vind ik in het potje mooier dan op m'n nagels. Het heeft een paarse shimmer die ik op m'n nagels helaas niet kon ontdekken.
Ik heb erop gestempeld met Catrice nr.650 Goldfinger en Plate Big SdP-G. Een soort verticale banen, maar het zag er niet heel leuk uit, ook omdat de Catrice lak wat dun was.
Ik had geen zin om het eraf te halen dus ben ik eroverheen gegaan met een andere stempel. Een patroontje van XL plate B en gestempeld met China Glaze nr.848 Hi-Tek. De CG stempelde veel fijner, het leek af en toe wel bladgoud :-)


zaterdag 17 september 2011

Bloemen

Ik had eens zin in iets heel anders. Officieel is het nog zomer dus het mag nog en dat terwijl ik in m'n klas al de herfsttafel heb gemaakt.  Als basis heb ik twee laagjes op van Catrice Ultimate Nudes nr.50 Moulin Rouge Light. Vervolgens heb ik wat plates bij elkaar gezocht waar bloemetjes op stonden. Op een naamloze (ik denk van Essence) stonden erg veel bloemen. De bloemen heb ik gestempeld met o.a. Konad, Essence en Catrice.



donderdag 15 september 2011

BM-225

Na wat mislukte pogingen toch nog een nailart.
Gisteravond, nouja nacht eigenlijk, had ik een roze kleurtje van Sally Hansen opgedaan, maar ik was er te snel mee gaan slapen waardoor ik er krassen op had.
Vandaag had ik Rimmel nr.619 Pulsating gekocht en daarvan had ik twee lagen over m'n oude heen gedaan. Helaas moest ik plotseling weg waardoor die lelijk was geworden.
Vervolgens toen ik terug was alles er weer afgehaald en opnieuw opgedaan. Namelijk twee lagen Pulsating en gestempeld met BM-225 en Konad zwart.
Ik vind het voor mijn doen wat gewoontjes maar wist er niks originelers van te maken, dus ik laat 'm maar zo. Ik vind 'm best lief :-)



zondag 11 september 2011

Marble

M'n nagels zijn weer een stuk korter; ik was zo bang om er één te breken, dat ik het voor wilde zijn.
Voor deze marble heb ik drie kleuren gebruikt: Catrice nr.470 Snow motion, Catrice nr.360 Raspberry fields forever en Essence nr.48 Meet me now.



donderdag 8 september 2011

Paarse tips

Ik heb nooit gekleurde tips, maar ik had 2 lakjes die me erg mooi naast elkaar leken, dus moest ik het maar eens proberen. Ik heb eerst m'n hele nagel gelakt met een lichtpaarse kleur van Miss Sporty nr.344. Hierna heb ik m'n nagels afgeplakt en gelakt met een roze/rode kleur van Miss Sporty nr.345. Vervolgens heb ik met Konad lichtpaars en plate BM 201 over de tips gestempeld en met dezelfde rood/roze kleur van m'n tips een vlindertje gestempeld met Konad plate m78.
Van dichtbij zie je dat het lijntje niet helemaal kaarsrecht loopt maar dat valt verder niet op. Het kostte allemaal wel wat droogtijd maar ik vind ze best leuk geworden. Misschien ga ik in de toekomst wel vaker met m'n tips aan de slag.

dinsdag 6 september 2011

Halve marble

Ik had weer eens zin in een marble. Alleen was het al laat en had ik niet veel geduld meer. De marbles gingen goed, maar ik wilde het nog wat specialer maken. Ik heb ze afgeplakt en heb de helft gelakt met Sally Hansen - Xtreme wear, Purple Potion. De eerste laag heb ik veel te dik gelakt en de tweede laag heb ik aangebracht toen het nog niet goed droog was. Hierdoor zijn er wat bobbeltjes gekomen; ik heb de foto's flink verkleind zodat het minder opvalt ;-)
Ik heb wat stipjes gezet met paarse lak van Konad en een dotting tool.
De marble is gemaakt met Catrice nr.120 Plum play with me en nr.470 Snow motion.












zondag 4 september 2011

Ruitjes

Ik wilde deze keer iets aparts doen. Eerst m'n nagels stempelen en dan in het midden een marble baan. Helaas zag het er niet uit en ben ik na 3 marbles gestopt. Ik laat dan ook geen foto's zien van die mislukking. Gelukkig had ik vooraf  wel wat foto's gemaakt, ik heb ze niet perfect gestempeld en ook niet heel mooi schoongemaakt omdat ik die marbles er dus nog op wilde maken.

Als basis heb ik van Catrice nr.160 Sweets for my sweets gebruikt, vervolgens heb ik gestempeld met Konad wijnrood en plate SdP-C07.




vrijdag 2 september 2011

Fimo

Omdat m'n nagels weer wat langer zijn, wilde ik Claire's Mood Polish (Funky-Fabulous) eens uitproberen, ik was er bij deze al bang voor dat het niet te zien was want het kleurverschil is heel klein. Ondanks dat baal ik niet want het is echt een hele vette kleur, een beetje fluoriserend!
Zelfs zonder nail art kreeg ik er veel reacties op.

Ik heb er een figuurtje op gestempeld van BM-212, dat me veel moeite kostte om in het midden te krijgen :-(
Vandaag had ik fimo binnengekregen en aangezien ik dat nog nooit geprobeerd had, kon ik niet wachten.
Ze zijn erg dun maar ik krijg ze maar niet goed plat, ik ben er al twee verloren toen ik m'n haar elastiek goed deed, dus ik ben benieuwd hoeveel er morgenochtend in m'n bed liggen :-P
Gelukkig hebben we de foto's nog:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...