Pagina's

zondag 30 oktober 2011

Bloederige spinnen

Dit is denk ik de laatste voor Halloween.
Ik heb eerst twee laagjes gelakt met Catrice nr.280 "London's weather forecast" (geweldige naam:-))
Daarna heb ik met Konad zwart het web gestempeld met plate BM13 en hierna de spinnen met Konad wijnrood en weer plate BM13.
Het bloed heb ik gelakt met Essence nr.60 "Fateful desire" en Catrice nr.060 "Bloody mary to go". Ik heb dit vooral met het nagellakkwastje gedaan en een paar stukjes met een dunner kwastje.




vrijdag 28 oktober 2011

Halloween marble

Ik ben blij dat Halloween bijna voorbij is want ik mis m'n paars/roze kleurtjes :-D

Ik heb eerst m'n nagels geel gelakt met Miss Sporty. De hoek heb ik met een rond stickertje afgeplakt en ik heb een marble gemaakt. Ik heb gemarbled met Catrice C02 "Bring me terra copper", wat ik een hele mooie diepe oranje kleur vind en Essence zwart (multi dimension) nr.20 "Fatal".
Vervolgens heb ik gestempeld met Konad zwart en plate BM-213, op m'n duim na heb ik de grote vleermuis weggelaten.


Duim

Laatst had ik weinig tijd en heb ik een snelle mani gemaakt.
De basis is twee laagjes van Miss Sporty oranje en daarover een Crackle van Ch Nail (ofzoiets).

zondag 23 oktober 2011

SdP-D17

Ik heb vandaag Beyu nr.330 gekocht. Ondanks dat het een beetje bauw/groen is (en niet paars/roze), wilde ik 'm toch erg graag. Ik heb eerst twee paarse laagjes aangebracht van het wereldberoemde (ahum) merk: M nr. 23. Daarop heb ik een laagje  Beyu nr.330 gelakt, het heeft kleine blauwe glitters waardoor ik het een leuk effect vond geworden.
Natuurlijk moest er wel wat op komen, anders was het wel erg saai.
Ik heb met de lichtblauwe kleur van Konad gestempeld en plate SdP-D17.



Twee laagjes paars van het merk "M" en daarover een laagje Beyu 330.


donderdag 20 oktober 2011

Happy 65th birthday daddy!

M'n vader wordt morgen 65, een leuke inspiratie voor m'n nagels :-D

De basiskleur is van Essence nr.63- Think pink.
De ballonetjes zijn waterdecals.
De cadeautjes heb ik gestempeld met plate BM-205 en D07.
Verder heb ik dingen erop gedaan die hij leuk vindt, een kat met BM-04, een uil met SdP-C07 en een vuurstickertje omdat de brandweer zijn hobby is.
Met een speciale stift heb ik zijn naam en leeftijd geschreven.
Met een kleine dottingtool heb ik nog wat stipjes gezet om het op te vrolijken.



Duim

woensdag 19 oktober 2011

Halloween ideetjes

Halloween vind ik een leuk thema, hoewel ik veel plates heb met Halloweenachtige dingen, had ik deze keer niet veel inspiratie. Maar goed dat ik wat heb geoefend op nepnagels.

Ik ben geen fan van cracklenagellak, laatst had ik zwarte lak besteld en dat bleek een crackle te zijn (stond nergens op het flesje of de site), maar ik begin 'm stiekem toch wel leuk te vinden.

Het stempelwerk is niet geweldig mooi, ik vind dat erg lastig op nepnagels.
Ik denk dat ik de eerste nagels het leukst vind, misschien kan ik er nog een klein vleermuisje (wat klinkt dat lief) bij stempelen.

zondag 16 oktober 2011

Pink Ribbon

Ik heb deze nagels net gemaakt en ik kon eigenlijk niet wachten om ze met jullie te delen.
Oktober staat in het teken van Pink Ribbon. Borstkanker komt helaas bij te veel vrouwen voor en ik vind het ook belangrijk dat daar aandacht aan wordt besteed, vandaar dus deze nagels.



Ik heb eerst een gradient gesponst met:
Essence nr.5 - Sweet as candy
Catrice nr.160 - Sweets for my sweets
Maybelline nr.170 - Flamingo pink
Essence nr.8 - Ultimate pink

Het roze lintje ging een probleem worden want dat zou me nooit lukken op m'n andere hand uit de losse hand. Ik wilde het eerst proberen met striping tape, maar na een half uur frummelen was het nog niet mooi. Vervolgens ging ik m'n plates maar eens langs en...tatatataaa


De bovenkant van een g-sleutel had de perfecte vorm!

Hierna heb ik op de tips van m'n nagels Flakies aangebracht met: Golden Rose Scale Effect nr.15.
Op m'n nagels heb ik stickertjes geplakt van hartjes en op m'n pinken wat kleinere hartjes uit een potje nagellak.


Nadat ik deze foto zag heb ik meteen nagelriem olie opgesmeerd (m'n toetsenbord is inmiddels ook lekker geolied)

zaterdag 15 oktober 2011

Herfst 2

Voor deze herfstnagels begon ik heel anders. Ik had een gradient gemaakt met verschillende kleuren bruin. Was best leuk geworden, vervolgens de paddenstoeltjes (schijnt weer met tussen -n te zijn) erop gestempeld en toen was er bijna niks te zien. Best logisch achteraf, maar ik had er van tevoren niet aan gedacht dus ik kon alles er weer afhalen. Misschien in de toekomst maar eerst 1 nagel uitproberen.
Daarna ben ik overnieuw begonnen maar dan met een lichte kleur, namelijk Catrice nr.140 "Let's mauve on".
Hier heb ik paddenstoeltjes op gestempeld met plate SdP-C07; ik heb hier Konad rood voor gebruikt en voor het gras Catrice nr.670 "It's rambo no.5".
Vervolgens heb ik een herfstblad gestempeld met plate BM04 en Catrice nr.200 "From dusk to dawn". Als laatste heb ik nog wat witte stipjes in de paddenstoelen gezet met witte acrylverf en een dotting tool.



woensdag 12 oktober 2011

stamp BM 221

Ik had nog een lakje liggen die ik nog niet had gebruikt. In tegenstelling tot de meeste lakjes van Idyl, dekt deze erg goed. Ik heb eerst twee laagjes gelakt met Idyl nr.19, vervolgens heb ik gestempeld met China Glaze  nr.848 Hi-Tek en plate BM 221.


De scheur bij m'n wijsvinger is de oude nagellak die ik niet verwijderd krijg, omdat ik er nagellijm op had gedaan.  Erboven zit de echte scheur in m'n nagels maar die zie je niet op de foto.

maandag 10 oktober 2011

Guest notd

M'n beste vriendin Melanie is ook helemaal gek op nagels lakken.  Ik vind deze erg mooi, dus die verdient een plekje op m'n blog.
Als basis heeft ze gelakt met Kleancolor metallic fuchsia nr.166 (je weet wel; dat vetcoolsupergave en ook erg leuke lakje :-D). Vervolgens een laagje topcoat van Konad om het folie effect te krijgen en daarover gestempeld met Essence zilveren stempellak en plate SdP-A03. Daarna steentjes aan de onderkant en toen weer een laagje topcoat van Konad voor de bescherming.

donderdag 6 oktober 2011

Herfst

Helaas is de herfst losgebarsten in Nederland. Tijd voor wat andere kleurtjes op de nagels, ik heb nog wel wat meer ideetjes om te maken, maar het zijn totaal niet mijn kleuren.
Ik ben benieuwd wat m'n volgende nagels worden, weer herfst of toch weer naar roze/paars.
Maar goed eerst maar de nagels van nu:
Ik heb eerst 2 groene laagjes gelakt met Catrice nr.680- Khaki Perry.
Vervolgens heb ik een halve marble gemaakt door een gedeelte af te plakken; ik heb gemarbled met Essence lichtgroen nr.39-Lime up, donkerrood nr.31-Hypnotic poison en lichtbruin nr.34 Walk of fame.
Hierna heb ik gestempeld met Konad donkerblauw en plate SdP-C07. Met een dotting tool heb ik witte oogjes gemaakt (miss probeer ik er nog zwarte stipjes in te zetten, maar daar dacht ik later pas aan.)



dinsdag 4 oktober 2011

Magie in een flesje

Ik heb een nieuw lakje, namelijk Kleancolor Metallic Fuchsia (nr.166).
Toen ik 'm opdeed vond ik 'm wel aardig, niet heel bijzonder. Vervolgens heb ik er met zilveren lak op gestempeld. En ten slotte een topcoat van Konad en toen gebeurde het.... M'n stempellak loste grotendeels op maar de fuchsia kleur kreeg ineens een superkleurtje, het deed me aan folie denken, echt zo cool!
Het kleurtje laat zich niet fijn fotograferen

Tijd voor een swatch dus:

1: Kleancolor Metallic Fuchsia + topcoat + stempel
2: Kleancolor Metallic Fuchsia + topcoat
3: Kleancolor Metallic Fuchsia + matte topcoat
4: Alleen Kleancolor Metallic Fuchsia

Helaas is het verschil tussen 2 en 4 hier niet zo goed te zien als in het echt :-(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...