Pagina's

zaterdag 31 december 2011

Vuurwerk

Ik heb eerst twee laagjes gelakt met Catrice "I wear my sunglasses at night". Daarna heb ik op de onderste helft een laagje van Kleancolor "Chunky holo black" aangebracht.
Daarna ben ik er met matte nagellak overheen gegaan en heb ik gestempeld met plate BM02.
Op m'n rechterhand heb ik nog '2012' gelakt met een dun kwastje en witte nagellak.




Ik wens jullie een geweldige jaarwisseling en al het goeds voor 2012!!

vrijdag 30 december 2011

Kant

Ik ben dol op dingen met kant. Plate A34 vind ik dan ook te gek want daarmee krijg je dat effect.
Ik heb eerst twee laagjes gelakt met Kleancolor nr.20 'Neon Pink', echt een 'Malinka kleur'.
Daarna heb ik gestempeld met Konad zwart en plate A34.



maandag 26 december 2011

Gradient

Ik wilde voor kerst, nagels maken die leuk bij m'n topje pasten. Ik vond ze er erg leuk bij passen, maar na een uur m'n topje aangehad te hebben vond ik 'm toch niet meer zo lekker zitten. Lekker handig dus weer van mij, maar goed ik heb uiteindelijk een topje aangetrokken dat ook paarsig was, dus het is toch nog goed gekomen.

Ik heb eerst met een sponsje en verschillende kleuren paars een gradient gemaakt. Vervolgens heb ik gestempeld met Konad lila en XL plate B.
Daarna heb ik een paar rondjes opgevuld met paarse glitterlijm en de tips met paarse glitter van de Essence Twins collectie.
Het duurde zoooo lang voordat de glitter op m'n tips droog was, dus die is door stoten op een paar nagels lelijk geworden :-(

zondag 18 december 2011

Kerst 3

Ik wilde een mooie achtergrond dus heb ik gemarbled. Ik heb dit gedaan met: Essence nr.3 "Barefoot through the moss" van de Natventurista collectie, Essence nr.39 "Lime up" en een zilveren kleur van Casuelle.

Hierna heb ik een kerstboom gestempeld, ik heb dit gedaan met de lak van m'n nail art pen van Enamel (zonde, maar ik heb nog geen goede groene stempelkleur) en plate D07.
De kerstboom heb ik ingekleurd met rode acrylverf en een dotting tool.
Als laatste heb ik nog sterretjes gestempeld met China Glaze "Hi-Tek" en plate BM 14.



donderdag 15 december 2011

Kerst 2

Voor deze mani begon ik eerst met twee laagjes van Essence nr.57 "Can't cheat on me". Ik vond het geen mooie kleur dus heb ik er een ander lakje overheen gelakt, namelijk Effect Nails nr.20 van de Etos :-) Dit was wel de mooie zilveren kleur waar ik naar op zoek was.
Vervolgens heb ik gestempeld met Konad wijnrood en plate SdP-D12. Daarna heb ik de bloemen deels groen ingekleurd met een  nail art pen van Art 1000.
Als laatste heb ik nog op elke nagel een rode rhinestone aangebracht.



dinsdag 13 december 2011

Kerst

Ik heb eerst een gradient gemaakt van lichtroze naar donkerroze. Hierna heb ik een laagje van Essence special effect topper nr.4 "Mystic mermaid" aangebracht. Hierdoor zie je nog wel licht de gradient maar dan met glitters erover.

Daarna heb ik twee sneeuwvlokken gestempeld met konad psyche pink en plate BM14. Vervolgens de tekst 'merry christmas' met konad wijnrood en plate D07.
Als laatste heb ik een rood/roze ster opgeplakt en een klein zilver sterretje. De hoekjes daarvan krulden na een tijdje om waardoor ik overal aan bleef  haken, daarom heb ik op m'n linkerhand de sterretjes gestempeld.





zondag 11 december 2011

Sneeuwvlokken

December is de maand van glitters, ik heb genoeg glitterzooi maar gebruik het niet zo vaak. Ik zal deze maand m'n best doen :-)
Ik kwam laatst de Muppets collectie van O.P.I. tegen, gezien de prijs mocht ik van mezelf er maar één kopen. Dat viel tegen want er zaten hele gave kleuren tussen uiteindelijk was het "Warm & Fozzie" geworden. Ik vind het een hele mooie kleur, een beetje goud-bruin. Helaas komt ie op de foto's niet heel mooi over.
Ik heb er drie laagjes van aangebracht en vervolgens gestempeld met Konad wit en plate D07.



woensdag 7 december 2011

Elfjes (2)

Over de vorige elfjes die ik had gemaakt was ik niet zo heel erg tevreden. Dus deze keer de herkansing voor de musical "Droomvlucht".
Ik heb eerst 2 laagjes gelakt met Essence nr.36 "Enchanted fairy" (It's all in the name ;-)
Vervolgens heb ik elfjes gestempeld met Konad wijnrood en plate SdP A03.
Toen dit droog was heb ik het afgeplakt en ben ik gaan marbelen met Catrice nr.600 "After eight", Catrice nr.670 "It's Rambo no.5" en Essence nr.39 "Lime up".
Daarna heb ik 2 glitterlaagjes aangebracht met INM Northern Lights, Out the door.
En als laatste heb ik wat rhinestones aangebracht.



zondag 4 december 2011

Sinterklaas

Ik vind dat er weinig nail art te kopen is op sinterklaas gebied, nou is het wel een Nederlands feest, maar toch. Als je zelf waterdecals kunt maken heb je wel even een goede business. Dat wil ik ook nog eens een keer proberen, maar ik vergeet telkens decal papier aan te schaffen.

Er is maar 1 plate die ik tegen ben gekomen met een afbeelding voor sinterklaas. Maar het is dan wel meteen een hele gave! Je bent in één keer klaar.
Ik heb eerst twee laagjes gelakt met Miss Sporty geel, daarna heb ik gestempeld met plate SdP 18 en stempellak van dezelfde webshop (Dashica beautyshop) "Shimmer dark brown".


Bij m'n rechterhand heb ik nog wat plaatjes ingekleurd met acrylverf:

zaterdag 3 december 2011

Retro

Beetje een late post vanwege drukte op het werk en het maken van een surprise.
Voor deze mani heb ik eerst m'n nagels om en om zwart en wit gelakt. De wit is van Catrice nr.470 "Snow Motion" en de zwart is Essence nr.20 "Fatal".
De stempel is van Konad plate M65 en heb ik gestempeld met Konad zwart en wit.
De plate is voor sommige nagels net iets te klein, maar het kan net vind ik.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...