woensdag 13 juni 2012

EK

Voor de eerste voetbalwedstrijd tegen Denemarken heb ik deze nagels gemaakt.
Ik wilde een oranje gradient maken maar de kleuren liggen te dicht bij elkaar. Ik begon met wit en daarboven komen drie oranje kleuren maar dat was achteraf dus niet te zien. Ik heb de voetbalspelers gestempeld met Konad zwart en plate SdP-79. De kleine voetballen komen van plate SdP-D12.
Voor m'n middelvinger heb ik een plaatje van een leeuw op gewoon papier geprint. Dit heb ik even in alcohol gelegd en daarna op m'n nagel gedrukt. Soms gebeurt het wel eens dat er wat papier op de nagel achterblijft, ik merkte dat je dat heel makkelijk wegkrijgt door zacht met een watje en remover erop te drukken zonder dat de rest er vanaf gaat.
Ik had alcohol gekocht van in de 90% met de verwachting dat dit nog beter zou werken, maar de print gaf niet af. Vervolgens weer de alcohol gepakt met in de 70% en daarmee ging het prima.Voor de wedstrijd van vanavond -waar ik erg tegenop zie- tegen Duitsland heb ik nieuwe nagels gemaakt.
De oranje kleur is twee lagen van Only You nr.21 'Lucky Dutch' (het lakje van ICI Paris). Nou maar hopen dat ze luck brengen :-)
De voetbalspeler is weer van SdP-79 en de rest zijn decals en stickers. M'n middelvinger heb ik gesponst.

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...