Pagina's

donderdag 19 juli 2012

Bloemetjes

Omdat m'n nagels best lang zijn voor mijn doen was ik benieuwd of m'n mood polish van Claire's (funky/fabulous) nu wel goed zichtbaar zou zijn. Helaas kreeg ik weer niet het effect waar ik op gehoopt had :-(
(Ik heb inmiddels een goedkope op Ebay besteld; kijken of die wel wil werken)

Ik heb gestempeld met Konad blauw en plate SdP-76. Met m'n dotting tool en gele acrylverf heb ik gele puntjes gezet.


8 opmerkingen:

  1. Ik vind de crea iig ergg geworden. Jammer de moodpolish. Ik heb er een paar van Claires maar die jij nu op hebt niet. Vond t effect op swatches van die ook altijd minder :( Vind ze van Inthemood gaver, er is ook een site in NL die moodlakjes verkoopt ook een orangje/gele (ik heb die kleuren combi van inthemood) zooo coool instant sunset gradient hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jij had laatst mood polish op en dat was eigenlijk de reden dat ik het ook weer wilde uitproberen, haha.
      Ik heb toen ook gezocht voor het merk dat jij op had, maar kon het nergens vinden. Ik heb m'n Ebay lakje binnen en even geswatched op een nepnagel. Hij werkt in ieder geval wel als ik 'm in warm water doe, dus nog even afwachten hoe die het in real life doet :-).

      Verwijderen
    2. Ze komen van deze site: http://themoodpolish.com/Fingernail-Polish-Mood-Changing-Products.php er staat dat ze alleen naar US Canada versturen maar heb ze ooit gemaild en zieen toen wel wereldwijd (kan ook voor een land kiezen bij winkel mandje enz) Maar omdat ik toch niet helemaal zeker van was hoe en was heb ik ze besteld via Carla van Nailpolishfashion ik was toen geloof ik 7 euro per lakje kwijt. Maar vind die echt superrr gaaf en lakken fijn ook en hebben allemaal een beetje shimmer.

      En deze NL site bedoelde ik: http://www.alicejo.com/producten-205/mia_secret_mood_polish.html daar hebben ze ook zo'n gave oranje gele.

      Verwijderen
  2. Erg LEUK bedoel ik...zucht ja typen op een mini phone midden in de nacht blijft moeilijk :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi, ik las via de mail je reactie. Ik vond het al niks voor jou om zo te reageren :-)

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...