zaterdag 1 september 2012

Back to school

Back to school is ook de reden dat ik weinig heb gepost.
Ik heb veel nail arts gemaakt want dat is mijn manier van ontspanning nu werk weer begonnen is en begin van het schooljaar is altijd erg druk, dus ik moest vaak ontspannen :-P
Ik heb weer een nieuwe groep 6/7 met 30 kids en aardig wat meiden die van nagellak en nailart houden dus ik ben helemaal blij!

Voor de eerste schooldag wilde ik back to school nagels maken en dat had ik trouwens nog niet eerder gemaakt. Tot m'n grote verbazing bleek ik geen plates te hebben met goede lijntjes om als ondergrond te gebruiken.
Toen kwam ik op het briljante idee om lijntjes op papier te trekken en dat even in alcohol te leggen (newspaper techniek), helaas werkte dit niet. Vervolgens geprobeerd met lijntjespapier uit een echt schriftje, maar dat werkte ook niet en als laatste poging lijntjes op papier geprint en dat in alcohol geweekt, maar ook dat wilde niet lukken.
Er bleef maar één ding over: freehand, iieuww. Ik doe zelden iets met de vrije hand want ik ben er erg slecht in. Ik heb gekozen voor acrylverf want dat is makkelijk te verwijderen met water als het nog nat is (wat ik ook erg vaak moest doen).
Ik zal je de gruwelijke details besparen.

Ik heb wat passende plates gezocht en met Konad zwart erop gestempeld.


2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...