Pagina's

zondag 29 april 2012

Koniginnedag

Op school hadden we vrijdag al een oranjefeest dus ik was al vroeg aan de oranjenagels.
De oranje basis is Catrice nr.820 "Pimp my shrimp". Op m'n ringvinger heb ik een kroontje in het rood-wit-blauw gestempeld met plate RA-119.
Voor m'n middelvinger heb ik een spons gebruikt. M'n ringvinger is gestempeld met plate B08 en met een dottingtool heb ik rode, witte en blauwe stipjes gezet. En voor m'n pink heb ik plate BM08 gebruikt.




Ik had de nagels vrij snel gemaakt en vond ze niet echt super dus ik ging vandaag voor een herkansing.
Ook hier heb ik weer eerst gelakt met Catrice nr.820 "Pimp my shrimp".  Met plate CH6 heb ik het rood, wit en blauw gestempeld. De plate was te kort voor m'n nagels waardoor ik een deel van het blauw erbij moest stempelen. Helaas is dit niet heel goed gelukt.
Vervolgens heb ik een kroontje gestempeld met plate BM08.
M'n nagels waren nog niet goed droog toen ik van alles wilde doen dus er zijn wat mislukkinkjes te zien :-(
Het idee was leuk, de uitwerking helaas wat minder.

zaterdag 28 april 2012

Monkeys in the jungle

Ik heb m'n eerste guestpost gemaakt :-)
The Manicured Monkey vroeg wie voor haar een guest blog wilde maken.
Ik vind haar echt een schat (dankzij haar heb ik ook de Cheeky Plates :-D ) dus het was een eer voor mij om een post te doen voor haar.
Het was voor mij meteen een goed moment om met m'n aapjes aan de slag te gaan want die had ik nog nooit gebruikt.
Klik hier voor de post.


zondag 15 april 2012

Vlinders

Voor de challenge van Adventures in stamping heb ik meerdere afbeeldingen gestempeld.
Ik ben dol op vlinders, m'n vorige huis hing er vol mee en ik was eigenlijk verbaasd dat ik nog niet een echte vlinder nail art had gemaakt.


Als basis heb ik eerst gelakt met Catrice  nr.160 'Sweets for my sweets' daarna ben ik er overheen gegaan met Catrice C07 'Holo que tal?!' van de Million Styles collectie en vervolgens heb ik gestempeld met Konad plate M63.
 Hierna heb ik verschillende soorten vlinders gestempeld. Ik ben een beetje te lui om alle lakjes en plates terug te zoeken, maar als je wat wil weten vraag je het maar :-)



woensdag 11 april 2012

Konad M74

 Na al die paaskleurtjes had ik weer zin in iets anders.
Ik heb eerst 2 lagen aangebracht met Rimmel nr.809 'Blue me away'.
Daarna heb ik gestempeld met Konad M74 en Color Club Foiled 'Foil me once' en 'Lymin-Icecent'. Ik heb de kleurtjes door elkaar op de plate aangebracht



maandag 9 april 2012

Paaseitjes

Het leek me zo makkelijk om paasei nagels te maken. Daar had ik me goed in vergist, ik denk dat ik wel 8 verschillende dingen geprobeerd heb. Ik wilde geen freehand doen omdat ik dan met m'n andere hand in de problemen zou komen. Ik had een idee dat op m'n duim erg goed gelukt was (helaas geen foto van gemaakt omdat ik in een boze bui al m'n nagels schoonmaakte), het idee was om m'n nagels wit te lakken, op 2 plekken striping tape plaatsen en er dan met een andere kleur over. Als ik dan de striping tape eraf haalde kreeg ik 2 witte lijnen en in de ruimte ertussen wilde ik stempelen. Nou ging het al mis met de striping tape want die liet stukjes achter. Bijwerken lukte ook niet dus daarna heb ik het met andere tape gedaan. Dat ging erg goed alleen toen ik ging stempelen was de ondergrond nog niet helemaal droog en was m'n nagel weer verpest.

Om het mezelf makkelijk te maken (kun je nagaan!) besloot ik om te marbelen. Ik heb wat paaskleurtjes bij elkaar gezocht. Bij m'n rechterhand heb ik een stukje afgeplakt om daarna daar een strikje in te stempelen. Ik wist niet wat ik leuker vond dus bij m'n linkerhand heb ik het niet afgeplakt.
De strikjes komen van XL plate K (holiday design) en van een Essence plate.



zondag 8 april 2012

Vrolijk pasen

Gelukkig had ik een plaatje van een konijn; ik had er wel meer verwacht met zoveel plates maar dit was de enige!
Ik heb eerst m'n nagels blauw gelakt met Wild & More nr.97.
Het gras heb ik gestempeld met plate RA-105. Het konijntje met plate SdP-37.
Daarna heb ik met een dotting tool en nagellak nog wat paaseitjes gemaakt.


zondag 1 april 2012

Marble en glitter

Ik heb eerst twee laagjes gelakt met Saffron nr.43.
Daarna heb ik een glitter gradient gemaakt. Ik heb van onder naar boven 3 kleuren glitter gesponsd. Van licht naar donker; helaas is dit op de foto niet te zien.

Vervolgens heb ik gemarbled met Sally Hansen "Blue it" en een doorzichtige topcoat van O.P.I. waardoor alleen de blauwe lijnen te zien zijn.
Als laatste ben ik er nog met een matte topcoat overheen gegaan.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...