Pagina's

zondag 30 september 2012

French tips

De challenge deze zondag bij Adventures in stamping was dat je een french tip design moest gebruiken.
Ik ben geen fan van french tips en ik ben denk ik niet de enige. Het probleem met french tips stempelen is dat je ze heel precies moet aanbrengen. Veel makkelijker is om je nagel af te plakken (alleen de tips open laten) en een full nail design stempelen.
Ik had m'n french tips stempels uitgezocht en dat waren er behoorlijk veel, ik hoopte nog op een leuk creatief idee te komen maar ik heb ze uiteindelijk heel saai op de tips gestempeld.

Ik vind m'n nagels erg saai geworden, maar iets erbij stempelen lijkt me weer te rommelig worden. Dus deze gaan er snel weer vanaf :-)
De base is Gosh Holo (de nieuwe versie) en ik heb gestempeld met plate BM-324.


woensdag 26 september 2012

Hits - Cutie Pie

Toen ik dit lakje voor het eerst zag wist ik dat ik 'm moest hebben. Ik heb 'm eerder gedragen maar kreeg er geen goede foto's van. Dit keer lukte het om foto's met daglicht te maken (tijdens m'n pauze van werk en met de camera van m'n telefoon :-) )

Eigenlijk had ik de lak zo moeten laten maar ik kon het toch niet laten om er iets op te stempelen. Ik heb er een vogeltje op gestempeld van plate SdP-B08.


zondag 23 september 2012

BM-304

The challenge deze zondag bij Adventures in stamping was dat iemand anders de plate of afbeelding moest kiezen.
Dus m'n vriend kreeg de eer om te kiezen en hij koos de smiley plate van Bundle Monster. Ik was ervan overtuigd dat ik Pirates of the caribbean mocht maken maar helaas volgens hem zijn er zoveel van zulk soort mani's (nou ja, het woord mani's gebruikte hij niet hoor). Alsof de smileys weinig gedaan zijn, maar goed, hij mocht dus kiezen.
Ik had de plate denk ik anders toch niet snel gebruikt want een smiley hoort natuurlijk wel geel/zwart te zijn en dat zijn niet echt mijn kleuren :-)

De gele kleur is Kleancolor - Neon Yellow (absoluut geen neon!) en de zwart is Essence - Black is back.
Ik heb gestempeld met plate BM-304, Konad zwart en geel van Fab Ur Nails.



woensdag 19 september 2012

CC Hot Like Lava en XXL Big SdP-1

Ik zag de laatste tijd zulke mooie mani's waar met een metallic lakje was gestempeld dus werd het wel weer eens tijd vond ik.
De basis is een zwarte lak van Essence; ik heb gestempeld met Color Club - Hot like Lava en plate (hoe kan het ook anders) XXL Big SdP-1.


zondag 16 september 2012

Leafy

The challenge van Adventures in stamping was deze keer 'leafy'. Iets met blaadjes dus.

Ik dacht meteen aan een plate van Dashica met klimop erop. Toen ik deze ging stempelen merkte ik dat het niet mooi uitkwam; m'n nagels waren er wat te smal voor. Ik probeerde het nog in twee delen te stempelen maar dat werd er niet beter op.

Sinds kort heb ik plate XXL Big SdP-1 en daar staan zoooveel designs op dat het telkens m'n reddende plate is, in dit geval dus ook weer.

Ik heb gestempeld met Konad groen en een lichtgroen van Fab Ur Nails. De basiskleur is van Etos :-) Achteraf lijkt het me mooier als de ondergrond wit was geweest.


dinsdag 11 september 2012

Multi color Big SdP B

Voor m'n verjaardag had ik plate Big SdP-B gekregen en ik had zin in veel kleur!
Het is heel makkelijk; op de plate had ik wat stippen gedaan en vervolgens een keer naar links en rechts met de scraper zodat de kleuren wat mengen.


zondag 9 september 2012

Toxic

De challenge deze zondag bij Adventures in stamping was 'toxic or poisonous'.
Ik had verschillende dingen in m'n hoofd; doodshoofden, giftige dieren, paddenstoelen..
Ik wilde neongeel gebruiken maar daar zouden de dieren weer niet goed uitkomen. Uiteindelijk had ik twee verschillende mani's in m'n hoofd dus besloot ik om ze allebei te doen.

Op m'n rechterhand heb ik geel met groen op de tips gesponsd, maar dit is heel slecht te zien.
Vervolgens heb ik er met Konad zwart doodshoofden op gestempeld.
De schedels van m'n duim en middelvinger komen van XL plate U en de anderen van XL plate K (holiday design).


Op m'n linkerhand heb ik verschillende dingen gestempeld.


De stempel op m'n duim is RA-114. De kikker komt van XXL Big SdP-1; deze heb ik eerst met blauw gestempeld toen ingekleurd en vervolgens weer met zwart gestempeld.
De schedel op m'n middelvinger komt van XL plate U. De spinnen komen van XL plate K (holiday design)en SH-09. De smiley op m'n pink is van Mash-31.



dinsdag 4 september 2012

Lang zal ik leven...

Vorige week was ik jarig dus tijd voor verjaardagsnagels.

Ik heb m'n nagels eerst wit gelakt met een witte kleur van Inglot.
Op m'n duim heb ik afwrijfplaatjes (rub-ons)

gedaan (en dat donkere plekje is shag :-S)
Op m'n wijsvinger heb ik gestempeld met plate XL K (holiday design).
Op m'n middelvinger wat cadeautjes, de kleintjes zijn van plate D-07 en de grote is van XL plate K.
Op m'n ringvinger heb ik een waterdecal met m'n naam, deze had Diana voor me gemaakt toen ik een prijs had gewonnen, de getallen heb ik gestempeld met plate SH-07 en wat stippen gezet met een dotting tool.
Op m'n pink heb ik eerst slingers gestempeld met plate D-07 en daarover heb ik een waterdecal met ballonnen gedaan.

zondag 2 september 2012

Gradient en BM-307

The challenge deze zondag in Adventures in stamping was 'a mani based on something you've learned from the group'.
Laurie Nievin van Dressed Up Digits maakt altijd hele mooie gradients dus dat wilde ik wel weer eens proberen.
Helaas ben ik er behoorlijk slecht in, ik had allemaal lelijke bobbels gekregen en toen ik er met m'n Seche Vite topcoat overheen wilde gaan werd het nog lelijker. Ik ben er toen met een andere topcoat overheen gegaan maar was nog niet tevreden.
De bobbels heb ik er een soort van afgeduwd waardoor het nog erger werd, dus heb ik er maar flink wat nagellak overheen gedaan, goed laten drogen en weer verder met de gradient.
Er zaten heel wat lagen op en ik wilde het er eigenlijk weer afhalen totdat ik er weer met Seche Vite overheen ging en alles wel redelijk rechttrok.

Vervolgens heb ik er vlinders op gestempeld met plate BM-307.


zaterdag 1 september 2012

Back to school

Back to school is ook de reden dat ik weinig heb gepost.
Ik heb veel nail arts gemaakt want dat is mijn manier van ontspanning nu werk weer begonnen is en begin van het schooljaar is altijd erg druk, dus ik moest vaak ontspannen :-P
Ik heb weer een nieuwe groep 6/7 met 30 kids en aardig wat meiden die van nagellak en nailart houden dus ik ben helemaal blij!

Voor de eerste schooldag wilde ik back to school nagels maken en dat had ik trouwens nog niet eerder gemaakt. Tot m'n grote verbazing bleek ik geen plates te hebben met goede lijntjes om als ondergrond te gebruiken.
Toen kwam ik op het briljante idee om lijntjes op papier te trekken en dat even in alcohol te leggen (newspaper techniek), helaas werkte dit niet. Vervolgens geprobeerd met lijntjespapier uit een echt schriftje, maar dat werkte ook niet en als laatste poging lijntjes op papier geprint en dat in alcohol geweekt, maar ook dat wilde niet lukken.
Er bleef maar één ding over: freehand, iieuww. Ik doe zelden iets met de vrije hand want ik ben er erg slecht in. Ik heb gekozen voor acrylverf want dat is makkelijk te verwijderen met water als het nog nat is (wat ik ook erg vaak moest doen).
Ik zal je de gruwelijke details besparen.

Ik heb wat passende plates gezocht en met Konad zwart erop gestempeld.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...