Pagina's

woensdag 31 oktober 2012

Halloween - marble

Ik heb een marble gemaakt met Halloween kleuren. Maar er moest natuurlijk wel wat op gestempeld worden, ik vond het erg moeilijk om iets toepasselijks te vinden en vind ze dus ook niet geweldig. Maar ik wilde ze toch even met jullie delen.

De gezichtjes heb ik gestempeld met plate XL K (holiday design)


Halloween - doodshoofden

Ver voor Halloween wist ik al dat ik deze gave afbeelding wilde gebruiken. Hij komt van plate XL U en die kun je bestellen via My online shop, de levering is snel en het is een hele lieve meid!

Deze afbeelding spreekt me zo aan omdat het veel van een geest wegheeft waardoor de afbeelding erg creepy is. Om in dezelfde kleurtoon te stempelen dacht ik dat het effect nog meer versterkt werd; ik vind ze best gaaf geworden. En ik vind dat roze ook heel goed kan met Halloween :-D
De lak is Sally Hansen - Back to the fucshia en ik heb gestempeld met een roze lak van Konad.


Halloween - Spinnenwebben

Over een zwart lakje heb ik Max Factor - Fantasy Fire gelakt om het net even een ander effect te geven.
Ik heb met een zilveren kleur van Konad gestempeld met plates BM13, XL K en XXL Big SdP-1.


Halloween - Scream

Ik zag hele gave nagels van de geweldige Natalie Brookes en ik moest ze gewoon namaken; ik heb nog nooit gehad dat ik nagels letterlijk wilde namaken maar dit...

Het gezicht heb ik gestempeld met SH02 en de handen komen van de nieuwe plates van Nailways, namelijk de Snowwhite Traces plate.


dinsdag 30 oktober 2012

Halloween - Trick or treat

Deze nagels had ik gemaakt voor de Halloween wedstrijd van The Manicured Monkey. Helaas ben ik niet in de prijzen gevallen maar ik vond het ontzettend leuk om Monkeys trick or treating  te maken.

Uiteraard wilde ik aapjes voor haar maken en die heb ik gecombineerd met Halloween.
Ik ben een beetje te lui om de precieze plates terug te zoeken, maar Hello Kitty, de aapjes en de bomen met de grafstenen zijn allemaal van Dashica Beautyshop, het spookhuis van Bundle Monster en de tekst van plate XL K. De grond bij de rechter twee nagels heb ik met crackle lak gedaan.

zondag 28 oktober 2012

SdP-C08

De challenge deze zondag in Adventures in stamping is dat je plate moest eindigen op de datum of maand waarin je bent geboren.
Ik koos een plate dat eindigt op een 8 omdat ik in augustus jarig ben.
Plate SdP-C08 is een oude plate, deze worden niet meer verkocht door Dashica Beautyshop. Veel van de afbeeldingen op deze oude plates staan ook op de W series. W217 is namelijk dezelfde als SdP-C08. De enige webshop die ik ken die ze verkoopt is deze: http://shop.annasnailart.ca/collections/image-plates/W-Series?page=2 Als iemand weet waar ze nog meer te koop zijn, hoor ik het graag!

Ik had China Glaze 'No plaine Jane' van de Bohemian collectie binnengekregen dus die moest ik meteen uitproberen. Ik vind het een hele gave kleur maar het is me helaas niet gelukt om de kleur goed op de foto te krijgen. Ik  heb gestempeld met een donkerblauwe kleur van Konad.



Eerder deze week had ik 'm ook al gedaan maar dan met O.P.I. Just spotted the lizard. Ik vind dat ook zo'n superkleurtje. Maar het lijkt bij mij (had ik al een keer eerder) dat na het stempelen en de topcoat het effect minder wordt.
Ik hoopte dat het effect versterkt werd door met groen te stempelen, maar dat vond ik tegenvallen. Ze hebben er niet lang opgezeten ;-)




zaterdag 27 oktober 2012

Halloween - pompoenen

De challenge deze zaterdag in de Sat-ART-day club is Halloween.
Ik had al een paar halloween mani's gemaakt die ik volgende week online gooi maar ik had nog geen pompoenen gemaakt.

Ik heb eerst m'n nagels zwart gelakt en toen kwam het probleem met de oranje stempellak. Mijn oranje lakken pakken niet over zwart, volgens mij bestaat er ook geen goede.
Ik probeerde het eerst door met wit en dan met oranje op de plate te gaan, maar daar zag je nog teveel wit.
Dus ik besloot om zelf oranje lak proberen te maken. In een potje met witte stempellak van Essence druppelde ik gele en rode druppels lak. De kleur veranderde amper dus deed ik er heel veel druppels oranje lak in, ook dit gaf helaas bijna geen kleurverschil.
Als laatste besloot ik om de witte lak met oranje te mengen op de plate zelf en dan pas te gaan schrapen. Dit werkte gelukkig veel beter!
De pompoenen komen van plate XL-K, SH02 en BM-305. Vervolgens heb ik er nog de special effect topper 'Night in Vegas' van Essence over gedaan omdat deze oranje en groene flakies heeft.



Hier zie je wat de andere meiden hebben gemaakt:

donderdag 25 oktober 2012

Pink Ribbon

Oktober is de maand waar er extra aandacht wordt besteed aan borstkanker.
Een verschrikkelijke ziekte, bij het maken van deze mani wilde ik ook extra hard m'n best doen omdat ik niet het gevoel had dat ik het  voor mezelf maakte.

De roze kleur op de accent nagel is Catrice- Aretha's r-e-s-p-i-n-k, die ook nog eens heel fijn stempelde op de witte nagels.
De ribbons komen van plate BM-321 en het figuurtje met de hartjes komen van Big SdP-B, die ribbon eronder heb ik los gestempeld van BM-321.


dinsdag 23 oktober 2012

Metallics

Deze had ik al een tijdje geleden gemaakt voor de challenge: metallic madness, maar nog niet geblogd omdat ik toen ziek was.

De base is Kleancolor Metallic pink en ik heb eroverheen gestempeld met Color Club Lumin-Icecent van de foiled collectie en plate Big SdP-B.


zaterdag 20 oktober 2012

Halloween

De challenge deze week bij Adventures in stamping is halloween.
Binnenkort komen er meer halloween mani's online, maar nu alvast deze.

Ik heb eerst gelakt met Catrice - C02 Bring me terra copper! uit de Bohemia limited edition.


Het kruis op m'n pink komt van BM13. Het kerkhof heb ik twee keer gestempeld en komt van SdP-77. Het huisje op m'n middelvinger komt van BM-305. En de boompjes op m'n wijsvinger komen van SdP-93. Met crackle nagellak heb ik de tips gedaan.

Slangenhuid

De challenge van de Sat-ART-day club is deze keer reptiles. Ik wilde eerst wat salamanders stempelen maar vond dat wat saai. Dus besloot ik voor de snakeskin te gaan.

Ik heb eerst een ondergrond gemaakt met verschillende kleuren groen en bruin, dit heb ik gedaan met de saran wrap techniek, dus met wat huishoudfolie deppen op de natte nagellak.
Daarna heb ik gestempeld met plate BM-215. Ik heb verschillende kleuren op de plate gedaan, namelijk goud, wit en groen. Dat resultaat vond ik een beetje te licht dus heb ik er nog eens met zwart overheen gestempeld.


Hier zie je wat de andere meiden hebben:


zondag 14 oktober 2012

Invasion of...the little monsters

De challenge in Adventures in stamping was deze zondag 'OMG, it's an invasion of ___'
Je kon dus zelf verzinnen welke invasie je wilde maken :-)

Een perfecte reden om eindelijk m'n plate met monstertjes te gebruiken van de laatste Cheeky set.
Ik heb m'n nagels gelakt met een witte kleur van Inglot.
Vervolgens heb ik m'n wijs- en ringvinger een stukje afgeplakt en blauw gelakt. Het is niet heel goed te zien maar ik heb stukjes groen gelakt zodat het meer op de aarde ging lijken. Ik heb dat gedaan met de saran wrap techniek; oftewel met groen eroverheen gaan en licht drukken met wat huishoudfolie.
Op m'n pink heb ik gestempeld met CH46 en de monsters met CH32.



zaterdag 13 oktober 2012

50's

Elke zaterdag heeft Crumpet's Nail Tarts de Sat-Art-Day challenge.
Vorige week was het begonnen maar toen kon ik niet meedoen omdat ik ziek was.

Deze week is de challenge 50's. Laat ik nou net de perfecte plate hiervoor hebben waardoor die erg makkelijk te doen was voor me.
Ik heb eerste m'n nagels wit gelakt met een lak van Inglot en vervolgens heb ik gestempeld met XL Plate U en de matzwarte stempellak van Essence.



Hier zie je wat de andere meiden gedaan hebben:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...