zondag 14 april 2013

Bloemen stamping decals

De challenge in A.I.S is lentekleuren.
Ik was wat verbaasd dat ik vrij weinig pastelkleuren heb, dus weer een excuus om binnenkort wat aan te schaffen. Ik had zin in veel kleur en na wat plates geselecteerd te hebben vond ik een afbeelding op Big SdP-O die me wel leuk leek als die erg kleurrijk werd.

Ik heb eerst gelakt met een lichtroze kleur van de Hema nr.807 uit de long lasting serie. Veel lakjes uit deze serie vind ik erg fijn omdat ze goed dekken maar deze vond ik erg tegenvallen. Gelukkig kwam er toch een stempel op dus is het bijna niet te zien.

Ik heb stamping decals gemaakt door ze eerst te stempelen en in te kleuren met acrylverf op de stempel. Full nail stamping decals kosten me veel moeite om aan te brengen; het kreukt snel omdat de nagel rond loopt en aan het eind van m'n nagel steekt veel uit dat ik geprobeerd heb voorzichtig weg te vijlen.
De volgende keer ga ik ze eerst beter op maat knippen.

Ik ben niet heel erg tevreden met m'n nagels, ik denk dat ik het eindresultaat in m'n hoofd beter had voorgesteld of ik ben nog boos vanwege het irritante aanbrengen :-)

8 opmerkingen:

 1. You have really outdone yourself! This is gorgeous! I love it

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind ze echt geweldig, ik heb ook moeite met stamping decals aanbrengen (ook kleine plaatjes) eerste keer ging het heel makkelijk en laatst met vlinders een stuk lastiger. Dus full nail durf ik nog niet aan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je!
   Vreemd, niks voor jou, haha! Ja, ik was verbaasd dat die andere meiden zo weinig moeite met de full nails leken te hebben. Maar ik moet zeggen dat ze nu na een dag nog beter zitten.

   Verwijderen
 3. Beautiful mani! I love how colorful it is :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...