zondag 1 september 2013

Plate A02 en stamping decals

Laatst was ik op de Bazaar in Beverwijk en daar is een Chinees winkeltje die onder andere nageltroepjes verkoopt. Ik vond daar twee XL plates (A01 en A02) met dupes van Konad en A-plates. De meeste afbeeldingen waren wat minder gedetailleerd maar ze waren wel vrij groot. Omdat ze 6 euro per stuk kostten durfde ik de gok wel te wagen. De meeste afbeeldingen blijken achteraf erg goed te stempelen!
Er was een afbeelding die op plate A02 stond en die ik herkende van een Konad plate waar ik een stamping decal van moést maken.

Bij de Hema heb ik laatst een bakmat van siliconen gekocht. Hier heb ik eerst met doorzichtige nagellak op gelakt. Toen dit droog was heb ik de afbeelding erop gestempeld, ingekleurd met acrylverf en er weer overheen gelakt met topcoat.
Toen alles droog was heb ik ze eraf gehaald. Ik heb eerst een topcoat op m'n nagel gelakt, toen deze wat droger begon te worden heb ik de 'decal' erop gedrukt en ben ik er met een topcoat overheen gegaan. De randjes die uitstaken heb ik afgeknipt en verwijderd met remover.
Misschien maak ik binnenkort hier wel een tutorial van.
Aan het eind ben ik er met nog één laagje topcoat van Poshé overheen gegaan omdat deze alles net wat mooier afwerkt.
Ik ben dol op kleur en ik vind ze best gaaf geworden :-)


2 opmerkingen:

  1. Ontzettend gaaf waarom zie ik nou nooit is zoiets liggen....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk. Nu lees ik dus hoe je die stamping decals maakt. Leuk idee, dat wil ik ook wel eens uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...