Pagina's

donderdag 31 oktober 2013

MoYou Princess Collection 13 stamping decal

Deze afbeelding van MoYou  Princess Collection - 13 had ik al een tijd geleden op een siliconen matje gestempeld maar het kwam er maar niet van om ze in te kleuren. Normaal gebruik ik altijd acrylverf van Oumaxi maar ik was er niet heel erg tevreden over, ik vind 'm erg streperig dus ben ik een zoektocht gestart naar andere acrylverf :-)


Na erg lang gezocht te hebben kwam ik uit op acrylverf voor modelbouw.
Over deze verf stond er het volgende:
"Vallejo Model Color is een speciaal voor moeilijke oppervlakken, zoals metaal en plastic, ontworpen acrylverf en is niet giftig of brandbaar. De consistentie maakt het mogelijk een extreem gladde verflaag aan te brengen, zonder penseelstrepen."

Ze zijn niet duur en zitten in niet al te grote flesjes. Ik heb er de fluoriserende geel, oranje, magenta, groen en blauw gekocht en nog een gewone rood.
Na twee dagen kreeg ik ze goed verpakt binnen. Ik had het al een beetje kunnen verwachten maar de neon kleuren lakten toch niet heel fijn. Die zitten toch anders in elkaar. Maar de gewone rode... OMG!! Hij dekte meteen en smeert prima uit! Als mijn no-buy (die nog maar een paar dagen bezig is, grr) afgelopen is ga ik er heel wat kleuren bij kopen. De verf heet: Vallejo Model Color en ik heb de mijne gekocht bij Sjaak's Hobbyshop


2 opmerkingen:

  1. You are invited to take part in my "International Giveaway sponsored by Born Pretty Store"
    (Prize: A $30 Voucher)

    Visit: http://beauty-fulll.blogspot.com/2013/10/born-pretty-stores-30-voucher-giveaway.html

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Love it! :-) I think it's difficult to work on so small areas. The neon acrylic paint I tried is very thin and not easy to work with. Nice to know that model building paint can work.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...