Pagina's

woensdag 20 november 2013

Uilen

Ik ben gek op uilen. Jarenlang ben ik er vaak op uit gegaan met m'n vader om uilen te kijken in het wild. In de winter op zoek naar plekken waar ze bij elkaar kwamen (roestplaatsen) en in het voorjaar kijken of we ergens jongen konden spotten. Vooral de uilskuikens hebben een plekje in m'n hart, echt onhandige pluizenbolletjes zijn het :-)

Voor deze nagels heb ik eerst gelakt met P2 - 031 Love Letter; ik heb eroverheen gestempeld met Konad donker oranje en plate A02 (waarschijnlijk een Konad dupe).

Vervolgens heb ik stamping decals gemaakt waarbij ik de afbeeldingen met acrylverf heb ingekleurd.
Van links naar rechts komen de uilen van de plates: MoYou - Mother Nature 02, Cheeky Jumbo plate 4 - Top of the class, BM-412 en MJ - XXII


4 opmerkingen:

 1. Vind uilen tof. Gebruik je speciale acryl of kan ik gewoon bij de action mee nemen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb Oumaxi gebruikt maar omdat ik die niet heel erg dekkend vind heb ik ze allemaal gemengd met witte acrylverf van de Xenos. Ik heb het idee dat witte acrylverf wat dikker is.
   De beste die ik heb gevonden is acrylverf voor modelbouw. Aangezien m'n no-buy nog steeds bezig is, ga ik er voor de kerst heel wat vragen. http://www.sjaakshobbyshop.nl/index.php?main_page=index&cPath=143_426

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...