Pagina's

zondag 26 mei 2013

Bikini

De challenge deze zondag in A.I.S. was dat je je moest inspireren op je nieuwe zomerjurk, schoenen, bikini enz. Aangezien het nog niet echt zomerweer is en het meeste van m'n geld opgaat aan nagellak dingen heb ik iets gekozen wat ik al had.

Paars en roze is mijn favoriete kleurencombinatie. Toen ik een bikini in die kleuren zag, moest ik 'm dan ook meteen hebben. Ik ben geen fan van dierenprints maar de kleuren maakten het goed.
Als roze basiskleur heb ik gelakt met China Glaze - Beach Cruise-R. Deze komt erg in de buurt van de bikinikleur (op de rechterfoto is dit iets beter te zien). Ik heb gestempeld met Konad paars en plate BM-223.
Ik heb de foto's 's avonds genomen dus de gelijkenis is minder goed te zien. Ik wilde eerst maar één hand doen voor de foto, maar ik vond ze best leuk dus heb ik al m'n nagels gedaan.


zaterdag 18 mei 2013

Hits Cutie Pie

Soms heb je zo'n kleurtje die zo mooi is dat het eigenlijk zonde is om er een nailart op te maken.
Om zo min mogelijk van dit kwijllakje te verspillen :-) heb ik eerst een basis aangebracht met een donkerpaarse kleur van Miss Sporty nr. 313. Ik kwam erachter dat ik dit lakje 4x heb! Haha.

Vervolgens ben ik er met maar één laagje overheen gegaan van Hits Mari Moon - Cutie Pie. Ik heb deze een keer gekocht bij Chez Delaney, maar ik zag dat ze er helaas niet meer te koop zijn. Op Ebay en Ninjapolish zijn ze in ieder geval nog wel te koop.

Ik ben verliefd!


vrijdag 17 mei 2013

Lente

Deze wilde ik al een tijdje maken. M'n uitgezochte plates lagen al langer klaar maar er kwam telkens iets anders tussen.

Ik heb m'n nagels eerst gelakt met een lichtblauwe kleur van de Hema nr. 422 uit de long lasting serie. Daarna heb ik met een sponsje wat groen op de tips gedrukt en vervolgens heb ik met een dun kwastje en donker- en lichtgroene acrylverf het gras gemaakt.

Ik heb verschillende stamping decals gemaakt (zie hier de uitleg). Het vlindertje heb ik wel direct gestempeld.
Als laatste heb ik met gele acrylverf nog wat gras gemaakt.


dinsdag 14 mei 2013

Mozaïek

Nailways had een wedstrijd waarbij je mozaïek nagels moest maken.
Na m'n plates bekeken te hebben vond ik de perfecte plate, namelijk BM-208.
Ik had opgezocht hoe mozaïek er precies uitzag en omdat de voegen vaak wit zijn heb ik de witte stempellak van Konad gebruikt.

Om het niet teveel op glas-in-lood te laten lijken heb ik elke nagel in één kleursoort gemaakt.
Op de stempel heb ik elk hokje met acrylverf ingekleurd. Toen dit droog was ben ik er met een topcoat overheen gegaan en toen dit droog was kon ik het van de stempel afhalen.
Vervolgens heb ik dit met een topcoat op m'n nagels 'geplakt'.

En het goede nieuws is dat ik 2e ben geworden :-D


zondag 12 mei 2013

Sneeuwwitje

De challenge deze zondag in A.I.S. was 'geïnspireerd op je favoriete sprookje'.
Best lastig want ik moest eerst bedenken wat m'n favoriete sprookje was en daarna of ik het kon maken.

Er kwamen leuke jeugdherinneringen naar boven en ik vond zelfs het verhaaltje waar m'n ouders een hekel aan hadden. Ik had die namelijk op een bandje of lp en telkens kwam de zin 'ga maar terug, het is er al' terug. En als dat non stop gedraaid wordt zou ik er ook wel gek van worden als ouder denk ik :-)

Ik zat nog even te denken aan 'de nieuwe kleren van de keizer', want dan hoefde ik m'n nagels helemaal niet te lakken, haha.

'Het lelijke jonge eendje' heb ik vaak gelezen en beluisterd op bandje, ik had er de plates voor maar ik wilde voor iets meer 'sprookjesachtig' gaan.

Ik ben dol op elfjes en prinsessen maar kwam niet ver.
En toen kwam Sneeuwwitje naar boven, ook één van m'n favorieten en ik had ook de plates!

Natuurlijk hoort er bij een sprookje een holo lakje. Ik heb Cloud Nine van Color Club gebruikt.



Het spiegeltje komt van CH29.
Sneeuwwitje en Dopey komen van de MJ Special Edition plate die te koop is bij MyOnline shop.
Ik heb ze op de stempel ingekleurd met acrylverf. Dopey was niet zo lief want hij smeerde helemaal uit op m'n nagel. Gelukkig had Dopey 2.0 er meer zin in :-)
De appel komt van MJ 8.

Nailways heeft de 'Snowwhite' serie (heeft niks met het sprookje te maken) maar ik kon goed die inscriptie op de plate gebruiken voor m'n duim :-)




zaterdag 4 mei 2013

Marble en stempel

Eén dag per jaar vieren de leerkrachten op dezelfde dag hun verjaardag. Eén keer raden wat ik gevraagd heb..... nagellak natuurlijk! Dat hadden ze wel heel goed begrepen want kijk eens hoe ik verwend ben:


Om veel lakken tegelijk te proberen heb ik gemarbeld. Het kostte me deze keer meer moeite dan andere keren. Essence dat altijd prima werkt deed lastig. Of misschien komt het wel doordat ze veranderd zijn alleen weet ik niet of naast de potjes de formule ook veranderd is. 

Omdat ik 's avonds naar een concert ging mocht het nog wel wat drukker en heb ik er nog eens overheen gestempeld met plate FUN2 en roze stempellak van FUN.





Bevrijdingsdag

Dit jaar is het eerste jaar dat ik nagels voor Bevrijdingsdag heb gemaakt. Vorig jaar had ik nog niet de juiste plates :-)

Het vlaggetje komt van de plate Nailways Spring Time - Birthday cake. Op de stempel heb ik met acrylverf rode en blauwe lijntjes getrokken en er een stamping decal van gemaakt. De slingers komen van dezelfde plate.
De vredesduif is van plate MJ 16, een tijdje geleden kon je suggesties voor afbeeldingen doorgeven aan Myonlineshop en ik was dan ook heel blij dat m'n uitgekozen duif het op de plate had gehaald!
De fakkel is van plate MJ 7 en heb ik gestempeld met Konad blauw en rood.


vrijdag 3 mei 2013

Koningsspelen

Vorige week vierden we de Koningsspelen op school vanwege de troonwisseling.
Hier moest dus een passende nail art voor gemaakt worden.

De oranje gelakte nagels zijn van Hema nr. 815 uit de Long lasting serie. M'n middelvinger is Essence - Absolutely blue.

De poppetjes op m'n pink komen van CH-29.
De smiley is een tattoo uit een boekje van de Action.
De vlaggetjes komen van de Nailways plate Spring Time - Birthday Cake. Ik heb ze met een oranje stempellak gestempeld en op de stempel heb ik het met rode, witte en blauwe acrylverf ingekleurd.

Ik heb nog steeds geen goede oranje stempellak. Ik heb er één van Konad maar die neigt naar donkerroze te gaan. Degene die ik heb gebruikt is van het merk 'Opoola'; dit wordt als stempellak verkocht maar ik vind 'm veel te dun. Ik ben dan ook heel verbaasd dat ie nog zo goed te zien is :-)
Ook meng ik wel eens rode en gele lak op de plate maar dat is makkelijker bij een kleinere afbeelding.

De kroon is van RA-119, ook deze heb ik op de stempel ingekleurd met rode, witte en blauwe acrylverf.


woensdag 1 mei 2013

Holo en BM-314

Hema verkoopt nu ook holo lakjes maar het haalt het absoluut niet bij de holo lakken van Color Club.
Dat is goed te zien aan deze mani. De base is Hema- Holographic Bordeaux en ik heb gestempeld met Color Club - Harp on it. De plate is BM-314.

Ondanks dat het lakje van de Hema niet heel erg holo is vind ik 'm erg mooi. Het is ook een vrij dik lakje waardoor die goed dekt!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...