Pagina's

donderdag 31 oktober 2013

MoYou Princess Collection 13 stamping decal

Deze afbeelding van MoYou  Princess Collection - 13 had ik al een tijd geleden op een siliconen matje gestempeld maar het kwam er maar niet van om ze in te kleuren. Normaal gebruik ik altijd acrylverf van Oumaxi maar ik was er niet heel erg tevreden over, ik vind 'm erg streperig dus ben ik een zoektocht gestart naar andere acrylverf :-)


Na erg lang gezocht te hebben kwam ik uit op acrylverf voor modelbouw.
Over deze verf stond er het volgende:
"Vallejo Model Color is een speciaal voor moeilijke oppervlakken, zoals metaal en plastic, ontworpen acrylverf en is niet giftig of brandbaar. De consistentie maakt het mogelijk een extreem gladde verflaag aan te brengen, zonder penseelstrepen."

Ze zijn niet duur en zitten in niet al te grote flesjes. Ik heb er de fluoriserende geel, oranje, magenta, groen en blauw gekocht en nog een gewone rood.
Na twee dagen kreeg ik ze goed verpakt binnen. Ik had het al een beetje kunnen verwachten maar de neon kleuren lakten toch niet heel fijn. Die zitten toch anders in elkaar. Maar de gewone rode... OMG!! Hij dekte meteen en smeert prima uit! Als mijn no-buy (die nog maar een paar dagen bezig is, grr) afgelopen is ga ik er heel wat kleuren bij kopen. De verf heet: Vallejo Model Color en ik heb de mijne gekocht bij Sjaak's Hobbyshop


woensdag 30 oktober 2013

Schedels

Helaas kwam deze mani er wat minder duidelijk uit dan ik had gehoopt. 
Ik heb eerst zwart gelakt met Sally Hansen - Black Out. Met een topcoat van Miss Sporty heb ik dit mat gemaakt.
Vervolgens heb ik gestempeld met Kleancolor - Black en plate XL-U.


dinsdag 29 oktober 2013

Spinnen

Voor deze spinnen mani heb ik eerst gelakt met O.P.I. -Yoga-ta get this blue!
De webben heb ik gestempeld met Color Club-Harp on it; en de spinnen met Essence wit dat ik een beetje gemixt heb met blauw.
De plates die ik voor de webben heb gebruikt zijn: HD04, XL-K, MJ-XIII en XXL Big SdP1.
Voor de spinnen heb ik gestempeld met plates: Mash-38, M80, BM13 en Mj-XVI.


zaterdag 26 oktober 2013

Heksen

Voor deze heksen heb ik eerst de basis gemaakt met huishoudfolie (saran wrap techniek). Ik gebruikte eerst een groen en paars die erg donker overkwamen dus ben ik er overheen gegaan met een lichtere groen en paars, namelijk: Only You - Wasabi en Catrice- Bird of paradise.
Met Klancolor Black heb ik gestempeld met plates BM-H07 en HD04. Met gele nagellak heb ik de vlammen van de ketel ingekleurd.


zondag 20 oktober 2013

Gefeliciteerd pap!

Morgen is m'n vader jarig dus ik heb verjaardagsnagels gemaakt.
De base is P2 nr. 620 - Artful.
Op de pink heb ik gestempeld met FUN geel en plate Nailways Spring Time - Birthday Cake.
Het cadeautje is een stamping decal van plate XL-K. De 'happy birthday' komt van BM-H19, de 67 heb ik van de nummers van plates gebruikt. Op m'n wijsvinger heb ik een stamping decal gemaakt van plate FUN 2. De stippen heb ik met een dotting tool en acrylverf gezet.


zaterdag 19 oktober 2013

Holo

De challenge deze zondag in A.I.S. is een holo base.

Ik heb m'n nagels geknipt en was iets te enthousiast, bah wat zijn ze kort! Het voordeel was wel dat ik m'n Pueen plates weer kan gebruiken want die zijn niet erg groot.
Ik heb eerst gelakt met Color Club - Blue Heaven. Ik heb gestempeld met Pueen 13 en een metallic blauw namelijk Color Club - Cold Metal.

zondag 13 oktober 2013

Pink Ribbon

Oktober is de maand dat er extra aandacht wordt besteed aan borstkanker, vandaar ook mijn nagels in dit thema.

Ik heb eerst gelakt met Sally Hansen Xtreme Wear - Black out. Ik heb gestempeld met plate BM-321 en daarop gemengd met witte stempellak van Essence en roze stempellak van FUN - Cotton Candy.


donderdag 10 oktober 2013

P2 Sand Style

M'n moeder was laatst naar Duitsland en ze heeft een hele zooi P2 lakjes gehaald!
Ik wilde ook graag een zandlakje omdat ik de droogtijd van Essence erg lang vond.

Ik heb 1(!) laag gelakt met P2 Sand Style - 080 Lovely. Ik kon er al vrij snel overheen stempelen. Dit heb ik gedaan met Kleancolor Black en plate MoYou - Princess Collection 13.


zondag 6 oktober 2013

Halloween

Ik had laatst weinig inspiratie en wist niet of ik herfst, Pink Ribbon of Halloween nagels moest maken. Ik zag online al zoveel leuke Halloween nagels dat ik hier voor ben gegaan.
Ik heb veel Halloween plates dus het was even goed zoeken wat ik kon gebruiken. De laatste tijd begin ik zonder het eindresultaat in m'n hoofd te hebben, dat scheelt me ook veel teleurstellingen.

Toen ik met de base begin vroeg ik me wel af of het nog goed ging komen. Ik begon onderaan met een blauwgroene kleur van P2-Free to be. Erboven heb ik een grijze kleur gedaan van Catrice - London's weather forecast. Ik heb dit er trouwens met m'n stempel opgedaan zodat het niet al te strak eruitzag. De maan heb ik gemaakt met een dotting tool en Essence - Little miss sunrise.
Vervolgens heb ik lichtgrijze stippen gezet met Essence - Got a secret; dit heb ik met aceton wat uitgeveegd (watercolor techniek).

Op m'n pink heb ik stamping decals gemaakt van plate XL-K, de vleermuizen komen ook daarvan.
Op m'n ringvinger heb ik gestempeld met XL-K, SdP-77 en SdP-93.
Op m'n middelvinger heb ik gestempeld met XL-K, HD-01 en HD-04.
Op m'n wijsvinger heb ik een stamping decal gemaakt van BM-305.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...