Pagina's

maandag 25 november 2013

Cheeky jumbo plate 5 Musical Nails

Ik ben nog steeds niet toe aan winternagels, dus ik ben zelfs voor de neon gegaan :-)

De base is Kleancolor - Neon pink en ik heb gestempeld met Kleancolor black en plate Cheeky Jumbo 5 - Musical Nails.


woensdag 20 november 2013

Uilen

Ik ben gek op uilen. Jarenlang ben ik er vaak op uit gegaan met m'n vader om uilen te kijken in het wild. In de winter op zoek naar plekken waar ze bij elkaar kwamen (roestplaatsen) en in het voorjaar kijken of we ergens jongen konden spotten. Vooral de uilskuikens hebben een plekje in m'n hart, echt onhandige pluizenbolletjes zijn het :-)

Voor deze nagels heb ik eerst gelakt met P2 - 031 Love Letter; ik heb eroverheen gestempeld met Konad donker oranje en plate A02 (waarschijnlijk een Konad dupe).

Vervolgens heb ik stamping decals gemaakt waarbij ik de afbeeldingen met acrylverf heb ingekleurd.
Van links naar rechts komen de uilen van de plates: MoYou - Mother Nature 02, Cheeky Jumbo plate 4 - Top of the class, BM-412 en MJ - XXII


zondag 17 november 2013

80's

Ik haat deze donkere dagen dus moest er kleur op m'n nagels!
Ik heb ze eerst wit gelakt. Toen dit droog was heb ik telkens een kleur acrylverf erop gedaan met m'n stempel.
Vervolgens heb ik gestempeld met plate MoYou Back to the 80's - 03 en Kleancolor Black.


woensdag 13 november 2013

Vogels

Vandaag kwamen m'n nieuwe plates van MoYou binnen.
Wat echt uniek aan de MoYou plates is, is dat ze plates hebben die één grote stempeltekening zijn. Vandaag had ik m'n eerste die er zo uitziet namelijk Mother Nature 02.
Ik wilde een vogel nail art doen maar ik had nog geen duidelijk idee.
Ik begon met wat vogels te stempelen op m'n siliconen matje zodat ik er decals van kon maken, ik had veel felle kleuren gebruikt.
Toen deze aan het drogen waren begon ik met m'n base. Eerst twee lagen Miss Sporty - Metal Flip 010, daarna wat freehand takjes met acrylverf en vervolgens blaadjes gestempeld met de Mother Nature 02 plate.
Omdat de kleuren wel erg natuurgetrouw waren besloot ik om niet m'n gekleurde vogels erop te doen maar nieuwe stamping decals te maken die bruin en oranje waren.



zondag 10 november 2013

Marble en stempel

Het was veel te lang geleden dat ik een watermarble had gedaan, dus het werd tijd voor eentje.

Ik heb m'n nagels eerst wit gelakt en heb toen 'gemarbled' met Essie - Blanc en P2 - Warm me up.
Vervolgens heb ik gestempeld met plate MoYou Pro Collection 13 en Kleancolor - Black.


zaterdag 9 november 2013

MJ XXV

Vandaag heb ik gestempeld met een MJ plate, deze worden verkocht door MyOnlineShop. Ik vind het hele gave plates en hebben een hele goede kwaliteit.

Ik heb eerst gelakt met Only You - Calamity Jane, dit merk is te koop bij Ici Paris XL. Ik vind het erg fijne lakken die mooi dekken en ik ben fan van de brede kwast, ik was vergeten dat ik deze kleur had en was aangenaam verrast.
Ik heb gestempeld met Plate MJ XXV en China Glaze - Harmony.


zaterdag 2 november 2013

Swirly

Ik wist vandaag nog niet goed wat ik met m'n nagels wilde maar ik had zin in een mooie base.
Ik begon met roze en daar deed ik een special effect topper overheen, deze was erg streperig dus deed ik er flakies overheen, dit was ook nog niet mooi dus maakte ik het mat. Helaas een big fail dus maar weer helemaal overnieuw begonnen.

Max Factor Fantasy Fire laat me nooit in de steek dus die werd het.
Ik begon eerst met een dieppaars/blauwe kleur van P2 die ik blijkbaar nog nooit gebruikt had want wat is dat een ongelooflijk mooie kleur!! Het is nr. 970 en heet Keep in touch.
Ik wist niet of Max Factor nog nodig was maar een dun laagje Fanatsy Fire maakte het helemaal alsof er een engeltje over geplast had.
Ik kan niet zonder nail art dus het werd goed zoeken wat ik kon stempelen zodat de kleur goed te zien bleef en welke stempelkleur het beste overkwam.
Het is de Princess Collection 13 plate van MoYou geworden. Ik wilde graag een koperkleur om mee te stempelen; ik wist niet meer dat ik 'm had maar Coffee to go is een hele mooie kleur van Teeez, die ook nog eens perfect stempelt!
Het eindresultaat laat zich niet graag fotograferen maar ik heb de beste foto gekozen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...