Pagina's

dinsdag 31 december 2013

Jaaroverzicht 2013

In de tijd van de jaaroverzichten kan ik niet achterblijven.
Ik heb een filmpje gemaakt met een aantal van m'n nagels van het afgelopen jaar :-)


maandag 30 december 2013

Happy new year!!

M'n laatste nagels van 2013!
De basis is een donkere paars van P2-Keep in touch.
Op m'n pink staat een klok van BM-H14 gestempeld met China Glaze-Hi-Tek.
De tekst op m'n ringvinger komt van Nailways Snowwhite - New Year. Het vuurwerk komt van BM-H14, gestempeld met lichte kleuren van Konad en FUN.
De tekst 'Best Wishes' op m'n middelvinger komt van Nailways Snowwhite - New Year en heb ik gestempeld met Konad zilver. De champagneglazen heb ik gestempeld met FUN groen en komen van plate MoYou Christmas Collection -05. Het vuurwerk op m'n wijsvinger en de tekst op m'n duim komen van dezelfde plate.

vrijdag 27 december 2013

Vuurwerk

Als het om vuurwerk gaat blijf ik een kind. Ik ben er dol op en morgen kan ik m'n vuurwerk ophalen. Dat moet natuurlijk wel in stijl :-)

Ik heb eerst m'n nagels gelakt met Miss Sporty-344.
Op m'n wijsvinger heb ik gestempeld met BM-H14. M'n pink en ringvinger heb ik gestempeld met verschillende holo lakken van Color Club (m'n wijsvinger trouwens ook) en komen van plate MoYou Christmas Collection-05. M'n middelvinger komt van dezelfde plate maar daar heb ik een stamping decal van gemaakt en ingekleurd met acrylverf.


woensdag 25 december 2013

Kerst

Nog eentje dan :-)
Ik heb eerst gelakt met Sally Hansen-Plums the world. Hier ben ik overheen gegaan met een glitter topcoat van KuNi nr.7, deze heb ik van Ebay.
Vervolgens heb ik gestempeld met plate Infinity Nails-13 met rode stempellak van Dashica en groene van Konad.
En omdat het kerst is ben ik er nog een keer met de glitter topcoat overheen gegaan, maar dat is niet zo goed te zien op de foto.

zaterdag 21 december 2013

Kerst

Ik heb eerst m'n nagels wit gelakt met Essie-Blanc.
De klok komt van HD09 en heb ik gestempeld met Catrice-Bring me terra copper!
De kerstman is een stamping decal en heb ik gestempeld met HD10.
De kerstbal komt van HD09, ik heb eerst het groen gestempeld met Konad en daarna het paarse met Color Club-Eternal Beauty.
Het rendier is ook een stamping decal, deze heb ik gestempeld met Dashica bruin en de neus met rode acrylverf ingekleurd, deze komt van HD10.
De takken aan de zijkanten heb ik geverfd met acrylverf.


woensdag 18 december 2013

Kerst

Voor deze mani heb ik eerst m'n nagels gelakt met Kleancolor - Pearl Silver.
Op m'n pink en wijsvinger heb ik gestempeld met Konad donkergroen en plate Big SdP-K. De rode stipjes heb ik gezet met een dotting tool en rode acrylverf.
Op m'n ringvinger heb ik eerst sterren gestempeld met Color Club - Cherubic en plate SdP-73. De letters heb ik erop gestempeld met Konad wijnrood en plate HD09.
De boom op m'n middelvinger heb ik gestempeld met Konad lichtgroen en plate D07.
Ook hier weer rode stipjes met acrylverf. De ster erboven heb ik erop geplakt.


zondag 15 december 2013

Kaarsen

Ik heb eerst een saran wrap basis gemaakt. Eerst gelakt met groen; Catrice - King of greens, toen dit droog was ben ik eroverheen gegaan met rood van Paris Memories nr. 220, toen dit nog nat was heb ik met een stukje huishoudfolie er een paar keer op gedrukt.
Met gele acrylverf en een sponsje heb ik bovenaan wat geel gesponst.
De kaarsen komen van plate HD09, ik heb ze eerst op een siliconen matje gestempeld met wit en daarna zo precies mogelijk ingekleurd, net iets anders als de stamping decal techniek omdat ik hier de voorkant in heb gekleurd. Ik had dit ook op m'n nagels kunnen doen maar dit was wat makkelijker voor mij.

Helaas is nu wel goed te zien dat m'n ringvinger nagel een stuk langer is, haha.


vrijdag 13 december 2013

Sneeuwvlokken

Voor deze mani heb ik eerst gelakt met China Glaze - Traffic Jam.
Met een sponsje heb ik witte acrylverf eroverheen gesponst. Ik wilde de sneeuwvlokken eigenlijk weer met dezelfde basiskleur stempelen maar dit viel te weinig op, dus heb ik gekozen voor Kleancolor Black.
De plates die ik heb gebruikt zijn: BM-323, BM-H01, HD-05 en OB-19.
Uiteindelijk heb ik er nog wat glitter over gedaan met een topcoat van INM Northern Lights.


zondag 8 december 2013

Winter

Eindelijk toch maar winternagels gemaakt.
Ik heb m'n nagels eerst blauw gelakt met Miss Sporty nr. 320.
De kerstbomen heb ik erop gestempeld met een mix van Konad donkergroen en FUN lichtgroen en plate D07.
Met een klein sponsje en witte acrylverf heb ik heel licht op de bomen gesponst. Met een dotting tool en witte acrylverf heb ik de stipjes gezet. De witte randen zijn gemaakt met Texture nagellak van China Glaze - There's snow one like you.
De sneeuwpop is een stamping decal gemaakt van plate SdP-8.


woensdag 4 december 2013

Cheeky - Princess Charming - mat

Van de week zag ik ineens een lakje tussen z'n vriendjes staan die ik helemaal was vergeten: Invogue - Guilty Pleasure. In het flesje is die paars/blauw (één van m'n favoriete duochrome combi's). Ik heb 'm gelakt over een donkerpaarse kleur van Miss Sporty. Helaas is het paarse wat minder te zien dan in het flesje te zien is.

Ik heb erover gestempeld met plate Cheeky Jumbo 8 - Princess Charming en twee  lakken van de Color Club foiled collectie: Hot like lava en Lumin-icecent.
Vervolgens heb ik het mat gemaakt.

Het was wat lastig op de foto te krijgen


Sinterklaas

Ik heb de afgelopen jaren aardig wat Sinterklaas nagels gemaakt dat ik het dit jaar lastig vond om met iets nieuws te komen. Er is weinig nail art (lees: stempels) hiervan te vinden en helaas ben ik te slecht in freehand.
Ik heb dit jaar weer printjes gebruikt die ik even in alcohol heb gelegd voor de afdruk. Dit jaar kwam ik erachter dat de nagellak ook belangrijk schijnt te zijn. Ik had al een topcoat erop gedaan en er kwam geen afdruk, ook op Essie - Blanc pakten ze niet. Uiteindelijk heb ik gelakt met Catrice - Snow Motion. Op m'n middelvinger heb ik een stamping decal van SdP-18 gemaakt. Pas toen ik 'm erop wilde plakken kwam ik er achter dat de P en de S in spiegelbeeld zouden zijn. Ik moest dus de 'lelijke'' kant gebruiken. Gelukkig had ik goed binnen de lijntjes gelakt :-)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...