Pagina's

vrijdag 31 januari 2014

Infinity Nails 14

Van de week heb ik wat testjes gedaan met stamping decals. Ik gebruik altijd een bakmat om op te stempelen want dat vind ik makkelijker inkleuren dan op de stempel.
Ik heb 7 verschillende topcoats gebruikt. Ik heb eerst geprobeerd te stempelen op de bakmat zonder topcoat eronder maar mijn acrylverf pakt dan niet goed omdat die op waterbasis is. Dus eerst een topcoat, dan stempelen vervolgens inkleuren met acrylverf en aan het eind weer een topcoat. Die laatste topcoat is erg belangrijk. Als je de decal eraf haalt, heb je topcoats die erg plakken en topcoats die helemaal droog zijn en omkrullen; met de laatste kun je helemaal niks. De topcoat van Essence die 'sealing topcoat' heet pakte bij mij het best. Hij bleef meteen goed plakken op m'n nagel en ik kon het makkelijk gladstrijken zodat er geen bubbels en kreukels kwamen. Nadat ik de decal goed geplaatst had en het overtollige met aceton had verwijderd heb ik pas topcoat eroverheen gedaan om 'm vast te plakken.
Ik ben hier zo blij mee want het was altijd zo'n gedoe om de decal goed te krijgen!

Ik heb decals gemaakt met plate Infinity Nails-14. Ik heb ze gestempeld met Kleancolor - Black en ingekleurd met acrylverf.


zondag 26 januari 2014

Paars en Big SdP-B

Voor de sunday challenge in A.I.S. moet je drie paarse kleuren gebruiken. Ik had  eerst een mani gemaakt waar ik niet erg blij mee was dus na een uur heb ik alles eraf gehaald en ben ik met iets nieuws begonnen.

De base is Miss Sporty nr. 344. Met paarse stempellak van Konad heb ik bloemen van Big SdP-B gestempeld op een bakmat. Deze heb ik ingekleurd met acrylverf en zo had ik stamping decals die ik vervolgens op m'n nagels geplaatst heb. Paars blijft m'n favoriete kleur dus heb ik lekker vier paarse kleuren gebruikt in plaats van drie.


donderdag 23 januari 2014

Graffiti

Voor deze nagels heb ik eerst gelakt met Essence - Gorgeous bling bling.
De stenen heb ik erop gestempeld met plate BM-422 en daarop heb ik witte stempellak van Essence gemixt met oranje stempellak van Dashica.
Ik heb er nog wat losse dingen op gestempeld. Ik vind ze niet helemaal super, ik vind het ook erg jammer dat de blauwe stempellak van Konad niet zo dekkend was.


donderdag 16 januari 2014

Color Club - Wild and Willing

Van Color Club - Wild and willing had ik mooie swatches gezien. Toen ik 'm zelf probeerde was ik niet erg onder de indruk. Toch vond ik dat ik 'm nog een kans moest geven, gelukkig maar, want ik ben verliefd! Wat een prachtlakje zeg!

Ik heb eerst een zwarte laag met Kleancolor - Black aangebracht, vervolgens twee laagjes CC-Wild and Willing en aan het eind nog een laagje flakies van Golden Rose - Scale Effect 15.

Ik heb gestempeld met plate Infinity Nails-41 en Kleancolor Black.



zaterdag 11 januari 2014

Rock

Vanavond ga ik naar een concert van m'n grote held Julian Sas!!
Met de saran wrap techniek heb ik de base gemaakt. Eerst met een grijze kleur; Catrice-London's weather forecast en vervolgens Essie-Blanc.
De afbeeldingen op m'n pink, ringvinger en duim komen van MoYou-Roxy Collection 01.
De kleine gitaar op m'n middelvinger komt van Cheeky Jumbo 5 - Musical Nails en de afbeelding op m'n wijsvinger komt van FUN 1.

De letters waren lastig. Ik wilde het lettertype gebruiken dat ook op z'n cd's staat.
Ik heb de naam uitgeprint en in een 'zip lock' zakje gedaan. Nadat ik topcoat op het zakje had gedaan ben ik de letters gaan overtrekken. Eerst met een pen maar nadat ik er met topcoat overheen ging vervaagden de letters. Omdat ik geen stripers heb die dun genoeg zijn heb ik het uiteindelijk met acrylverf gedaan en een heel dun kwastje. Wel een stuk lastiger maar gelukt! Ik ga dus snel op zoek naar een dunne nail art pen.


woensdag 8 januari 2014

Infinity Nails-41

Dashica Beautyshop heeft nieuwe plates en heten Infinity Nails. Er staan veel unieke designs op, ook plate vullende afbeeldingen waar MoYou mee begonnen is. Voor kerst had ik al 4 plates gekregen en vorige week had ik haar winactie gewonnen waarbij ik nog eens 4 plates mocht uitkiezen!! Erg moeilijk want ik vind de designs zo gaaf!!

Ik heb eerst gelakt met Only You - Holiday, wat te koop is bij Ici Paris XL. Het is een teal kleur en daar ben ik normaal niet zo'n fan van maar deze heeft een hele mooie shimmer in zich.
Ik heb gestempeld met plate Infinity-41. Op de plate heb ik Konad wit en Dashica Jade heen en weer gescrapet(?).
Uiteindelijk ben ik er nog met een matte topcoat van Miss Sporty overheen gegaan.


zondag 5 januari 2014

Big SdP-V

Ik had gisteren zo veel zin om m'n nagels te doen maar er kwam maar geen inspiratie. Ik ben m'n map met swatches denk ik wel 20x doorgegaan, wat haat ik dat!!
Uiteindelijk heb ik stamping decals gemaakt maar bij het aanbrengen ging alles mis. Dus maar weer alles eraf gehaald en begonnen met een saran wrap. Ik heb een lichte en een donkere roze gebruikt; Sally Hansen Hard as Nails - Solid Love en SH Insta Dri - Presto Pink.

Vervolgens heb ik eroverheen gestempeld met Kleancolor black en plate Big SdP-V.


donderdag 2 januari 2014

Big SdP-V

Ik ben dol op afbeeldingen die vol staan met van alles en nog wat.
Ik heb van deze afbeelding die komt van plate Big SdP-V een stamping decal gemaakt. Ik heb maar een paar stukjes ingekleurd met acrylverf want ik had al een kleurrijke basis gemaakt (zie foto onderaan). Voor de basis heb ik eerst m'n nagels wit gelakt en vervolgens met een sponsje verschillende kleuren acrylverf erop gestempeld.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...