Pagina's

dinsdag 25 februari 2014

Optical Illusion JR-8

Ik ben dol op optische illusies. Myonlineshop heeft een nieuwe lijn die JR plates heten. Nummer 4 en 8 vielen me meteen op omdat ze optische illusies hebben.

De eerste afbeelding die ik van deze plates heb gebruikt, lijkt op het werk van een van m'n favoriete kunstenaars: Vasarely.

Ik heb eerst m'n nagels wit gelakt met Essie-Blanc.
Vervolgens heb ik gestempeld met Kleancolor-Black en plate JR-8.





donderdag 20 februari 2014

Schatkaart

Morgenmiddag vieren we op school carnaval en ik ga als piraat. Twee jaar geleden ging ik ook als piraat en toen had ik doodhoofdjes gestempeld. Dit jaar wilde ik iets anders dus ik heb geprobeerd een schatkaart te maken.

Ik ben begonnen met P2-Love Letter.
De zee heb ik met blauwe acrylverf erop gemaakt, omlijnd met zwarte acrylverf en met bruine acrylverf heb ik donkere vlekken gesponsd.
De piratenvlag, de boot en de schatkist komen van Cheeky 49. De schatkist heb ik wat opgevuld met flakies en gouden nagellak.
De palmbomen komen van BM-315 en B01.
Het rode kruis komt van BM-411. De rode streepjes heb ik zelf gemaakt.
Het anker komt van Cheeky 36.
De windroos is een ster van HD09 en de N erboven heb ik gestempeld met een MoYou plate die het woord collectioN had.



En dan ook maar een fotootje in m'n outfit :-)

zaterdag 15 februari 2014

Vuur

Op de een of andere manier voel ik me altijd erg aangetrokken door vuur en brand. Als ik geen juf was geworden, was ik waarschijnlijk brandweervrouw geweest.

Voor deze mani heb ik eerst gelakt met Kleancolor Black. Met oranje en gele acrylverf heb ik eerst licht gesponsd zodat ik al een beetje een basis had.
Daarna heb ik gestempeld met Kond geel, FUN geel, Dashica rood en oranje.
De plates zijn CH-52 en Mash-48.



vrijdag 14 februari 2014

Valentijnsdag (3)

Ik heb nog even snel een nieuwe gemaakt. Ik had weinig tijd dus het is een simpele geworden.

De base is een holo namelijk Color Club - Cloud Nine.
Ik heb gestempeld met stempellak van Dashica - rood.
M'n pink en wijsvinger komen van plate W-209.
M'n ringvinger van SdP-10 en m'n middelvinger van Infinity Nails-07.


zondag 9 februari 2014

Valentijnsdag (2)

Ik wist nog niet goed wat ik wilde bij deze, dus begon ik maar met iets.
Ik heb eerst één laag gelakt met Catrice - Purple reign. Daarna heb ik met een sponsje blauwe en rode acrylverf erop gedaan en vervolgens heb ik gestempeld met FUN roze en plate Infinity Nails -07.



Valentijnsdag

De challenge deze zondag in A.I.S. is Valentijnsdag.
Omdat m'n nagels wat korter zijn besloot ik om Pueen 16 te gebruiken. Op m'n bakmat heb ik wat hartjes ingekleurd. Tijdens het opbrengen zag ik dat m'n nagels toch nog iets te lang waren. Daarom heb ik een paar hartjes er onder los op gestempeld. Niet perfect, maar ach, dat is de liefde ook niet altijd :-)


zaterdag 8 februari 2014

Olympische Winterspelen

Ik wilde een nail art maken van de Olympische Winterspelen maar wist nog niet precies wat. Na de drie podiumplaatsen op de 5 km heren schaatsen kwam de inspiratie!

Ik heb eerst m'n nagels gelakt met Essie - Blanc.

De fakkel komt van MJ-VII. Ik heb eerst de onderkant met zwart gestempeld, vervolgens heb ik rood en geel gemengd en heb ik het bovenste deel gestempeld.

De ringen zijn denk ik het lastigste wat ik ooit op m'n nagels heb gedaan. Ik heb hiervoor Cheeky plate Happy Nails gebruikt. Daar stond een afbeelding met cirkels. Ik heb telkens één cirkel gestempeld op m'n bakmat. Nadat ik de cirkel eraf haalde, heb ik ze op maat geknipt en één voor één met een pincet op m'n nagels gedaan. De tekst heb ik geschreven met de Nail art tattoo pen van Essence; ook eerst op m'n bakmat zodat ik het daarna makkelijker op m'n nagel kon plaatsen.

De medailles komen van Cheeky - Top of the class die ik op m'n bakmat heb ingekleurd.

De schaatsen komen van SdP-79.


donderdag 6 februari 2014

Stempelen met multichrome

Ik had laatst ook een multichrome lak van Dance Legend besteld. De lak is erg dun maar ik wilde er toch mee proberen te stempelen. En dat lukte!! Ik ben zo blij met m'n 'super squishy' stempel, die pakt echt alles op!

Ik heb eerst gelakt met Kleancolor - Black, vervolgens heb ik gestempeld met  Cheeky jumbo plate 5 - Musical nails en Dance Legend - Boggs (nr. 91 uit de Chameleon collectie).


zaterdag 1 februari 2014

Dance Legend Termo Trio no. 01

Toen ik bij Dance Legend twee multichromes wilde bestellen, kwam ik ook deze thermo lak tegen. Ik heb al een aantal thermo lakken die best goed werken maar deze heeft drie kleuren in zich, dus die moest ik hebben!
Het is een vrij groot flesje en meteen tijdens het aanbrengen was het kleurverschil al te zien! Ik heb twee lagen gebruikt. Hij droogde niet overal even mooi op maar na m'n topcoat zag alles er weer glad uit.
Ik ben verliefd op deze lak!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...