Pagina's

zondag 27 april 2014

Ghost Rider

De challenge van deze zondag in A.I.S. is 'bad ass'.
Ik heb altijd al een mani willen maken van de film Ghost Rider en dit leek me behoorlijk bad ass :-)

Ik heb eerst m'n nagels zwart gelakt met Catrice - Black to the routes.
De kettingen heb ik gestempeld met plate MJ8 en Sally Hansen - Silver Sweep, hiermee heb ik ook de jas gestempeld en dan met plate MoYou - Roxy Collection 01.
De schedel met vlammen is een stamping decal van MoYou - Biker Collection 07. De vlammen heb ik deels weer gebruikt voor m'n wijsvinger maar daar heb ik zelf ook nog omheen geschilderd. De motor komt van MoYou - Back to the 60's 01.
Nadat ik een topcoat eroverheen heb gedaan, heb ik nog een matte topcoat aangebracht van Miss Sporty.


donderdag 24 april 2014

Koningsspelen

Morgen zijn de Koningsspelen op school!
Omdat 'Doe de Kanga' al dagen door m'n hoofd spookt mocht die er ook op.

Ik heb m'n nagels eerst wit gelakt met 2B.
Ik heb stamping decals gemaakt van de plates: Nailways Spring Time - Birthday Cake, Cheeky Jumbo 8 - Princess Charming, Winstonia W210 en Cheeky Jumbo 4 - Top of the class.


maandag 21 april 2014

Sand polish gradient

Eerlijk gezegd ben ik niet een hele grote fan van de sand polishes. Ik vind het vervelend aanvoelen en normaal doe ik een sneldrogende topcoat op maar dat is niet zo handig bij een sand polish :-/

Ik weet ook niet wat me bezielde om een gradient te maken met deze lakken. Ik was zo stom geweest om de zijkanten van m'n nagels niet af te plakken waardoor de clean up verschrikkelijk werd. Ik wilde met zwart eroverheen stempelen maar m'n zwarte stempellakken wilden niet pakken, uiteindelijk heb ik gestempeld met Mexican Pink van Mundo de Unas en plate Pueen 73.
De sand polishes zijn: Catrice Luxury Lacquers - C04 PLUMbeach, Catrice Crushed Crystals - 02 PLUMdogMillionaire, P2 Sand Style - 080 Lovely.

Na een uur heb ik ze eraf gehaald :-D


donderdag 17 april 2014

Pasen (2)

En natuurlijk nog een voor Pasen.

De basis heb ik gemaakt door eerst met acrylverf blauw te sponzen en daarna groen. M'n middelvinger heb ik alleen roze gesponsd.
Met plate MoYou Festive Collection-09 en W211 heb ik stamping decals gemaakt.
De tekst komt van MoYou Festive Colleciton-10 en de bloemetjes van MoYou Festive-13, dit heb ik gestempeld met de stempellak van Mundo de Unas. Met acrylverf heb ik nog wat gras geschilderd.



zaterdag 12 april 2014

Pasen

Al een paar dagen bekijk ik m'n paasplates en krijg maar geen inspiratie.
Vanmiddag begon ik m'n nagels te lakken en kreeg ik gelukkig nog een leuk idee.

Ik heb ze eerst lichtroze gelakt met Hema nr. 807.
Vervolgens heb ik gestempeld met Mundo de Unas - Pastel Blue en daarna hetzelfde patroon met Mundo de Unas - Mexican Pink, wat een superlakken zijn dit!! Ik heb gestempeld met plate W203 van Winstonia.
Vervolgens heb ik stamping decals gemaakt van plate MoYou Festive Collection -09.


Lente

In deze nagels is veel tijd gaan zitten maar ik vind ze helemaal niet leuk :-(
De verhoudingen kloppen voor geen meter.
De basis heb ik gemaakt met acrylverf de rest zijn stempels en stamping decals. (Ik ben te lui om alle plate nummers op te zoeken, haha).


maandag 7 april 2014

Pueen 63

Het is alweer even geleden dat ik een bericht postte maar m'n mani's waren niet echt naar m'n zin.

Toen Pueen kwam met hun stamping buffet was ik niet erg onder de indruk. Toch kon ik het niet laten om ze te bestellen want ik zag toch wel erg gave mani's voorbij komen. Van de week kwamen ze binnen en ik ben helemaal verliefd. Er zitten echt onwijs gave plates tussen!

Ik heb eerst m'n nagels roze gelakt met Sally Hansen - Presto Pink. Vervolgens heb ik stamping decals gemaakt met paarse stempellak van Dashica, acrylverf en plate Pueen 63.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...