Pagina's

dinsdag 29 juli 2014

Twin Mani

Voor de eerste keer heb ik een twin mani gedaan. Echt heel erg leuk om te doen!! Samen met Mariana Linares uit Mexico hebben we via facebook besproken wat we gingen maken. Omdat Mundo de Unas dreigt te stoppen met de internationale verkoop van haar lakken (wat verschrikkelijk zou zijn want ik ken echt geen betere stempellak), hebben we een eerbetoon aan haar gemaakt en onze nagels roze gelakt.

De base is Color Club-Halo-Graphic. We hebben gestempeld met Pueen 61 en Mundo de Unas-Mexican Pink.

Mariana's blog heet Stamping Queen, naast prachtige nailart heeft ze ook veel handige tutorials!


zondag 27 juli 2014

Tijgers

De challenge deze zondag in A.I.S. was tijgers.
De laatste keer dat ik tijgernagels had moet iets van 15 jaar geleden zijn. Er was nog niet heel veel op het gebied van nail art maar ik bewaarde altijd m'n lege eyeliner flesje. Met het kwastje dat ik in de nagellak doopte, kon ik dunne lijntjes trekken.

Voor deze nagels heb ik eerst m'n nagels met één laagje oranje en wit gelakt. Daarna ben ik eroverheen gegaan met een sponsje en wat acrylverf.
De tijgerprints heb ik gestempeld met Mundo de Unas en komen van A-01. Een XL plate die ik een keer op een markt heb gekocht. De plate is niet geweldig (ik moest wat stukjes met acrylverf bijwerken) maar het was de enige die lang genoeg was voor m'n nagels.

De tijgers zijn stamping decals. Ze komen van W219 (een plate die ik heb gewonnen in de fb group 'Nail Update'). Ik heb ze op een bakmat gestempeld en ingekleurd met acrylverf.


woensdag 23 juli 2014

Rozen

Vandaag was de dag van nationale rouw voor de slachtoffers en nabestaanden van vlucht MH17.
Ik heb rozen gemaakt. Ik wilde nog dingen toevoegen zoals een kaars, vliegtuig, lint maar op de een of andere manier wilde ik ze toch zo laten. Sober, zonder extra dingen.
Ik heb stamping decals gemaakt  met plate Pueen Encore SE03A en de rode stempellak van Mundo de Unas.


maandag 21 juli 2014

Telefoon hoesje

De challenge in A.I.S. deze zondag was 'geïnspireerd op je telefoonhoesje'. Toen ik m'n hoesje bekeek realiseerde ik me dat ie wel erg oud was en niet erg meer leek op het origineel. M'n telefoon heb ik ook al een tijdje dus ik ben meteen gaan uitzoeken of ik recht had op een nieuwe en dat was zo! Toch handig die challenges :-) Inmiddels heb ik een nieuwe maar nog geen hoesje, dus heb ik m'n oude hoesje gebruikt. Ik heb wel eerst een foto opgezocht van hoe die eruit zag want hij ziet er nu echt niet uit!

Ik heb eerst m'n nagels gelakt met Essence - Prom-berry. Daarna heb ik zwarte en paarse acrylverf gesponsd. Vervolgens heb ik met een grover sponsje roze gesponsd.
Het hartje in het midden komt van plate XL-U.
De bloemetjes zijn van Mash-42. Deze heb ik met roze en gele acrylverf nog een beetje ingekleurd.
Rechtsonder heb ik nog een wit 'tierelantijntje' gestempeld van Pueen SE04A.
Alle stempellakken zijn van Mundo de Unas.


zondag 20 juli 2014

Pueen Encore SE04A

Van de week heb ik 16 nieuwe stempellakken van Mundo de Unas binnengekregen.
Ik kon niet kiezen welke ik wilde gebruiken dus heb ik er 6 door elkaar gebruikt. De plate is Pueen Encore SE04A en de base is Miss Sporty nr. 465.


zondag 13 juli 2014

Tulpen - Big SdP-O

In de groep Advanced Nail Stamping dagen we elkaar uit met challenges. Ik kreeg de opdracht om iets te maken dat bij m'n land past waarbij ik m'n favoriete kleur gebruik.
Ik zat te denken aan roze molens of een wietblad, totdat m'n collega op het geweldige idee kwam om tulpen te maken.

Met Big SdP-O en de paarse stempellak van Dashica heb ik tulpen op een bakmat gestempeld, vervolgens heb ik ze ingekleurd met roze acrylverf en wat groene verf; daarna heb ik ze op m'n nagels geplaatst.



woensdag 9 juli 2014

Thermo lak en Pueen Encore SE01A

Een paar leerlingen vroegen of ik weer eens m'n 'toverlak' op wilde doen en dat vond ik wel een heel goed idee!

De base is Dance Legend - Termo Trio 1. Ik heb gestempeld met Mundo de Unas - Mexican Pink en Pueen Encore SE01A.
Links is warm en rechts is koud.


maandag 7 juli 2014

Kant

De challenge deze zondag in A.I.S. was kant.

De base is Keeping up with santa van Nicole by OPI.
Ik heb met Konad white en plate A34 gestempeld. De afbeelding was wat klein dus ik heb wat harder moeten drukken om het wat meer uitgestrekt te krijgen. Een paar kleine stukjes heb ik met witte acrylverf moeten bijwerken.


vrijdag 4 juli 2014

Pueen Encore SE01B

Gister kreeg ik de Encore plates van Pueen binnen. Dit is echt helemaal mijn set!! Ze staan vol met van alles en nog wat. Het enige nadeel van de set is het kiezen van een afbeelding omdat het vol staat met mooie afbeeldingen.

Ik heb m'n nagels eerst wit gelakt en heb erna witte en roze acrylverf op gesponst. Vervolgens heb ik gestempeld met plate Pueen SE01B en Handy paars en mint.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...