Pagina's

dinsdag 26 augustus 2014

Jimi Hendrix

Ik heb al een keer eerder een nailart gedaan van m'n grote held Jimi Hendrix maar ik vond het tijd worden voor een nieuwe.
Ik heb eerst m'n nagels wit gelakt. Vervolgens heb ik gesponst met witte en paarse acrylverf.

De afbeeldingen op m'n pink en middelvinger komen van MoYou Roxy Collection-01.
De twee gitaren op m'n ringvinger komt van Apipila L18. De tekst eronder is een waterdecal die Diana een keer voor me gemaakt heeft.
En z'n gezicht komt van MoYou Roxy Collection-06.


maandag 25 augustus 2014

Vlinders

Ik ben begonnen met een zwarte basis waar ik overheen heb gelakt met Catrice - Blue and a half men. Dit is een prachtige blauw/paarse kleur maar laat zich helaas slecht fotograferen.
Ik heb eerst een soort kader gestempeld met plate SdP-B01, vervolgens heb ik de vlinders gestempeld die komen van Marianne Nails - 17.
De stempellakken zijn van Mundo de Unas maar ik ben helaas vergeten welke het waren.
Uiteindelijk heb ik het mat gemaakt.


vrijdag 22 augustus 2014

Rock

Morgen ga ik naar Culemborg Blues. Ik ben een grote fan van bluesrock muziek en er komen dan ook een aantal bands waar ik erg naar uitkijk!

Ik heb m'n nagels rood gelakt met Essie-Snap Happy.
Vervolgens heb ik gestempeld met Mundo de Unas - black.
Op m'n pink met plate Cheeky Jumbo 5 - Musical Nails.
Op m'n ring-, middelvinger en duim heb ik plate MoYou Roxy Collection-01 gebruikt.
En op m'n wijsvinger FUN 1.


donderdag 21 augustus 2014

Fantasy

Tja, ik had veel verschillende ideeën en vond het lastig die samen te voegen. Ik ben niet helemaal weg van het eindresultaat maar misschien komt dit nog.

Voor de basis heb ik een donkergroene lak van de Hema met wat lichtgroen eroverheen gesponst. De achtergrond en de andere plantjes komen van Pueen Encore.
Het huisje komt van Winstonia W208. Het elfje op de bloem en de vlindertjes van Marianne Nails-11.
Ik heb alles gestempeld met de lakken van Mundo de Unas en sommige dingen ingekleurd met acrylverf.


Pueen SE04A en stippen

Op vakantie had ik laatst natuurlijk ook wat nagelspullen meegenomen. Ik ben alleen vergeten wat de precieze kleuren zijn die  ik gebruikt heb. Ik weet alleen dat de stempellak van Mundo de Unas was.
Ik heb gestempeld met plate Pueen Encore SE04A. In ons huisje vond ik een sateprikker en daar heb ik me nog even mee uitgeleefd :-)


donderdag 7 augustus 2014

Rainbow gradient

Ik had zin in veel kleur.
Ik heb m'n nagels eerst wit gelakt en ben er daarna met een sponsje en neon lakken overheen gegaan.
Vervolgens heb ik gestempeld met Mundo de Unas zwart en plate Pueen Encore SE02B.


SdP-B08

Ik had nog een wat oudere plate waarvan de details nooit zo goed pakten. Ik was erg benieuwd of het met de lakken van Mundo de Unas beter zou lukken. En inderdaad, de lak pakte de afbeeldingen perfect op, dus ik heb er meteen maar een mani mee gemaakt.

Ik begon met wat dingen die mislukten, dus besloot ik maar om er een saran wrap overheen te maken met Essence-Happy End en Hema- Long lasting nr.828.

Vervolgens heb ik gestempeld met plate SdP-B08 en lakken van Mundo de Unas en Handy.


zondag 3 augustus 2014

Strand

Ik wilde al een tijdje strandnagels maken maar het kwam er maar niet van. In een van de facebook groepen waar ik lid van ben is de challenge komende week strand. Een goede reden dus om ze echt te maken.

Ik had wel al plates uitgezocht met stranddingen maar had nog niet echt een idee, dus ik ben maar gewoon begonnen.
Ik heb m'n nagels eerst wit gelakt. Daarna heb ik met acrylverf lichtblauw gesponst en naar beneden steeds donkerder. Ik heb heel wat kleuren door elkaar heen gebruikt. Later ben ik er nog met een kwastje overheen gegaan om de horizon wat strakker te krijgen. Onderaan heb ik ook nog wat met wit gesponst. Voor het zand heb ik een zandlakje gebruikt. Deze was rood dus ik heb erna wat met m'n acrylverf gemengd en ben er met een sponsje overheen gegaan totdat ik de juiste zandkleur had.

Toen de base af was ben ik gaan stempelen, ondertussen had ik al wat stamping decals gemaakt. Ik heb alles gestempeld met de lakken van Mundo de Unas en de stamping decals heb ik ingekleurd met acrylverf.

Van links naar rechts:
Pink: de palmboom komt van Nailways-Vive la vie; beach baby, het bootje en één van de schelpen van Infinity Nails-61, de zeester van SdP-57.
Ringvinger: de surfer komt van Nailways-Vive la vie; beach baby, de parasols van Cheeky 36, de handdoeken en de bal (ja dat moet een bal voorstellen) heb ik er zelf op gemaakt.
Middelvinger: de zon, het bootje en de kinderen komen van Infinity Nails-61, links nog een los emmertje van SdP-57.
Wijsvinger: het jongetje met de vlieger komt van Cheeky Jumbo 7 - Home sweet home, een schelp en het bootje van Infinity Nails-61 en de zeester van SdP-57.


vrijdag 1 augustus 2014

Pueen Encore SE03A

Vandaag een kleur die ik niet erg vaak draag. Ik grijp toch meestal naar de roze of paars tinten. Maar achteraf vond ik deze toch wel erg mooi.

Ik heb m'n nagels eerst zwart gelakt met Catrice - Black to the routes en daarna ben ik eroverheen gegaan met Only You - Holiday (heeft een blauw-groene shimmer).
Ik heb gestempeld met Pueen Encore SE03A en op de plate heb ik twee kleuren van Mundo de Unas gemixt, namelijk nr. 5 Turquoise en nr. 38 Neon Green.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...