Pagina's

dinsdag 19 mei 2015

Born Pretty plate BP-L017

Het weer is er helaas niet naar maar ik wilde zomer nagels.
Ik heb eerst een strand thema gemaakt en erna een zee thema.

Ik heb een gradiënt gemaakt met Miss Sporty nr.451, Sinful Colors - Big Daddy, Catrice - Mind the red. Op m'n middelvinger heb ik een stamping decal gemaakt zodat ik de zon kon inkleuren, de tekst 'paradise' heb ik weggelaten omdat ik het anders te druk vond worden. De base voor m'n ringvinger heb ik gemaakt met Dance Legend - Top Aquarelle. Ik heb met verschillende kleuren stippen gezet en vervolgens met een stukje huishoudfolie erop gedrukt zodat het wat mengde.


Voor m'n zee nagels begon ik de base met een teal kleur van de Hema. Deze vond ik achteraf iets te donker dus ik heb nog wat gesponsd met lichtblauwe en witte acrylverf.
De afbeeldingen heb ik met wit gestempeld en ingekleurd met alcohol inkt. Op m'n ringvinger heb ik een stamping decal gemaakt zodat ik de achtergrond met witte acrylverf kon inkleuren.


BP-L017 kost 5,99 dollar. Born Pretty heeft wereldwijd gratis verzending. Met de code AVBQ10 krijg je 10% korting op alle niet afgeprijsde artikelen. Dit geldt ook op de nail art.


2 opmerkingen:

  1. Hoe heb je die onderste gemaakt? Zo mooi dat t ongelofelijk is. lijkt wel n decal.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Cindy!! Ik heb het in wit gestempeld en ingekleurd met alcohol inkt. Dat is inkt op alcohol basis; hoe meer je het met alcohol verdunt, hoe lichter het wordt.

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...