Pagina's

dinsdag 8 september 2015

Born Pretty plate BPL-029

Eigenlijk was ik nooit zo'n fan van bloemen plates. Maar nu er zoveel verschillende technieken op stempel gebied zijn, krijg ik er geen genoeg van.
Plate BPL-029 staat vol met mooie bloemendesigns en ik moest mezelf echt afremmen want ik heb afgelopen weekend drie mani's ermee gemaakt.

Voor de aronskelken ben ik begonnen met een base van acrylverf. Ik heb bruine en witte stippen gezet op m'n witte base en hier met huishoudfolie op gedrukt. Van de afbeelding heb ik een stamping decal gemaakt. Ik heb het met donkergroen van Mundo de Unas gestempeld en met witte acrylverf ingekleurd. In het midden van de kelken nog met gele acrylverf maar dat is op de foto bijna niet te zien.


 Voor de tulpen ben ik begonnen met een witte base. Op de plate heb ik licht- en donkergroen van Mundo de Unas aangebracht. Nadat ik het had gestempeld heb ik met alcohol inkt ingekleurd. De inkt pakte niet zo lekker, dus heb ik het eerst mat gemaakt, hierna pakte de inkt perfect. Het matte vond ik wel leuk dus heb ik het zo gelaten.En als laatste de blauwe winde. De base heb ik weer gemaakt met acrylverf. Eerst een laagje witte nagellak en toen dit droog was wat stippen met witte en gele acrylverf. Door met huishoudfolie erop te drukken lopen ze mooi in elkaar over.
De afbeelding heb ik gestempeld met Mundo de Unas donkergroen. Ik heb m'n nagels mat gemaakt zodat ik met blauwe alcohol inkt de bloemen kon inkleuren. Hierna ben ik er weer overheen gegaan met een topcoat.


Plate BPL-029 kost momenteel 4,19 dollar. Born Pretty Store heeft wereldwijd gratis verzending. Met de code AVBQ10 krijg je nog eens 10% korting op alle niet afgeprijsde artikelen. Dit geldt ook op alle nail art.


1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...