zaterdag 19 september 2015

Herfst

Ik heb zo'n mooi lakje dat ik wel herfstnagels moest maken!

Ik was nog Morgan Taylor maagd dus was hier erg benieuwd naar. De lak heet Ivy Appliqué en is een onderdeel van de chrome collectie. Dit verbaasde me wat, want het is eigenlijk een jelly lak. De collectie geeft aan dat je eerst een zilveren base lak moet aanbrengen en dan met deze lak eroverheen moet gaan. Dit heb ik dan ook braaf gedaan en ik vind de finish wel heel erg mooi.
Maar je kunt nog veel meer met deze lak. Je kunt 'm gebruiken om afbeeldingen in te kleuren of over een holo aanbrengen, dit laatste heb ik ook gedaan en zie je op de foto verder naar onderen.

Na de zilveren base heb ik dus deze lak aangebracht. Na een topcoat heb ik gestempeld met BPL-024. Op de plate heb ik oranje, gele en rode stippen gezet met Mundo de Unas en dit heb ik een paar keer gescraped.

Plate BPL-024 kost momenteel 5,99 dollar. Born Pretty heeft wereldwijd gratis verzending en met de code AVBQ10 krijg je nog eens 10% korting op alle artikelen. Dit geldt ook op de nail art.


Op onderstaande foto heb ik eerst twee lagen aangebracht met Color Club - Harp on it! en één laag Morgan Taylor - Ivy Appliqué. Normaal komt deze hand nooit op de foto dus ik had wat moeite met de positie :-P

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...