Pagina's

donderdag 3 september 2015

Stempel en scraper van Born Pretty Store

Ik ben nu ongeveer 5 jaar stempel verslaafd. Het is zo leuk om te zien wat er in die tijd allemaal op de markt is gekomen!!
Toen ik begon was er alleen Konad met z'n vervelende metalen scraper en harde stempels. Maar ik had het virus wel meteen te pakken. Langzaam kwamen er meer merken maar het was nog lastig om er in Nederland aan te komen want niet alle shops verzonden wereldwijd. Gelukkig waren er soms wat meiden die met me wilden swappen. Dit gebeurde zelfs andersom toen Essence met plates uitkwam. Voor m'n nagelvriendinnen uit Amerika, Australië, Engeland, Filipijnen maakte ik pakketjes met die plates.
Er zijn nu zo veel plates dat ik gelukkig niet meer het gevoel heb dat ik elke plate wil hebben. Voor afbeeldingen met optische illusies en tierelantijntjes :-) blijf ik een zwak hebben.

Een goede scraper is erg belangrijk. Lange tijd was m'n Cheeky scraper favoriet, totdat deze door midden brak. Ik heb ze nog een berichtje gestuurd maar ze maakten ze niet meer.

Daarna heb ik veel pasjes gebruikt, waarbij ik de voordeelkaart van Het Kruidvat erg fijn vond. Telkens als ik bij de kassa stond en ze vroegen of ik de kaart had zei ik dat die kwijt was, zodat ik weer een nieuwe kreeg :-) Ik heb er alleen wel eens last van dat die strepen geeft, misschien komt dit door de dikte.

 Vandaag kreeg ik nail mail van m'n favoriete webshop Born Pretty Store. Ik was erg benieuwd naar de scraper maar ze hadden er ook een XL stempel bij gedaan. Zo lief!
Ik denk dat ik een nieuwe favoriete scraper heb. Erg dun en flexibel èn geen strepen meer, jeeejjjj!!


Ik was erg benieuwd naar de stempel. Er zijn weinig stempels die meteen uit de verpakking werken en deze was geen uitzondering.

Blijkbaar zat er een plaklaagje op en deze heb ik met m'n remover verwijderd. Helaas, nog niet helemaal goed.

Vervolgens heb ik m'n pure aceton gebruikt. Dit was al veel beter, maar het kon nog wel ietsje beter.

Ik besloot 'm wat ruwer te maken met m'n 'supersponsje'. Ik zie dat ze bij de Action ook te koop zijn en Powersponsjes worden genoemd. Maar met een gum lukt het vaak ook wel. De glanzende laag is er nu af en de stempel zelf is nog helemaal goed. Yes!!! Wat stempelt die goed!  

Hier wat test stempels met plate BPL-029

Ik weet niet hoe Born Pretty het doet maar ze hebben zo vaak aanbiedingen en dat zonder verzendkosten! De 2 losse scrapers zijn nu in de aanbieding en kosten  maar 0,99 (dollar) cent.
De stempel met een losse scraper kost nu 4,59 dollar. Mocht de aanbieding verlopen zijn of zie je iets anders dat niet afgeprijsd is, gebruik dan de code AVBQ10 voor 10% korting. Dit geldt ook voor alle nail art.

2 opmerkingen:

  1. Ik heb ook een jelly besteld maar moet nog even wachten. Vind konad juist fijn werken hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ben benieuwd hoe je jouw jelly vindt! Het nadeel van de harde stempel vind ik dat deze lastig is met een full nail design, zeker omdat m'n nagels erg gebogen zijn.

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...