Pagina's

maandag 5 oktober 2015

COTM: Borstkanker

De Challenge Of The Month is in oktober Borstkanker.
Een verschrikkelijke ziekte waarvan iedereen wel iemand kent die deze ziekte heeft (gehad). 
Ook bij mij in de familie komt het voor. Ik heb 50% kans dat ik het gen draag en als ik het gen heb, heb ik 80% kans om het te krijgen. Omdat dit percentage zo hoog is voel ik me net een tijdbom dus ik heb besloten om het niet te onderzoeken. Wel heb ik elk jaar een mammografie, mri scan en onderzoek van een arts. Hier ben ik erg blij mee.

We kregen van Nailproduct een roze lak van IBD. Mijn kleur heet Tickled Pink, ik vind het een erg mooie kleur. 
Het is een lichte neon lak. Ik was zo enthousiast en wilde de lak meteen proberen, dat ik was vergeten om eerst een witte basis lak aan te brengen want dat doe ik altijd bij neons. Zonder witte base had deze lak een paar lagen nodig voordat deze dekte, de lak droogt redelijk snel dus het was achteraf niet zo erg.


Met onderstaande code krijg je 10% korting op het gehele assortiment!Deze lak werkt ook erg goed voor een marble. Samen met Sinful Colors - Snow me white, heb ik op m'n middelvinger een watermarble gemaakt. Ik heb gestempeld met een roze lak van Mundo de Unas. De afbeelding op m'n middelvinger komt van BP-L006, de andere afbeeldingen van BM-324.


Hieronder zie je de prachtige creaties van de andere meiden. Onderaan kun je aangeven welke creatie je het mooist vindt!Welke nailart in het thema borstkanker vind je het mooist?

Brilliantnails
Misslanghaar
Nailfinity
Jewelnails
Nailgloss
Creativenails4fun
Heelgewoondagelijks
Iontrend
Bebeautifully
Ohmybeauty
Blogenbeauty
Nailsbymalinka
Poll Maker

2 opmerkingen:

  1. Prachtig hoor Jouw manicure, zo creatief! Het was weer een leuk thema en een leuke uitdaging deze maand :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een heerlijke nail arts zijn het allemaal om naar te kijken...de kleur die je gebruikt hebt in nail art vind ik echt heel erg mooi...

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...