zaterdag 6 februari 2016

Born Pretty Store Chameleon Glitter Powder

Dit is chameleon powder van Born Pretty Store. Het is hele fijne poeder dat in een potje zit. Ik had meteen het idee om m'n nagels te stempelen en ze erna in het potje te drukken. M'n nagels bleken wat te lang te zijn voor het potje dus heb ik de glitter op een keukenpapiertje gelegd.
Ik heb gestempeld met een niet snel drogende lak en meteen erna in de glitter gedept. Met een kwastje heb ik hierna de overtollige glitters eraf geveegd. Omdat het zulk fijn poeder is, sneeuwde het glitter om me heen. Zelfs toen ik 's avonds m'n tanden poetste zag ik in de spiegel dat m'n gezicht helemaal onder zat :-)

Het effect met het stempelen vind ik wel aardig maar je ziet de afbeelding niet heel duidelijk.

Stempelen en meteen in de poeder deppen
Toen ik nog wat na zat te denken over wat ik nog meer met het poeder kon doen, kwam m'n vriend met het idee om het met een topcoat te mengen. Ik vind het zo leuk dat hij altijd probeert mee te denken. Ik had nog een goedkope topcoat staan en heb daar een mix balletje en wat van de poeder aan toegevoegd. Met twee lagen over een zwarte base vind ik het er best gaaf uitzien!
Poeder aan topcoat toegevoegd en gelakt over een zwarte base


Ik was benieuwd hoe het over andere kleuren zou staan. De base is van links naar rechts: wit, paars, roze, zwart (ik ben te lui om de lakken op te zoeken). Op de witte is het heel fijntjes maar dat is op de foto niet te zien. Mijn voorkeur gaat toch voor de zwarte base omdat je hier de duochrome het meest in ziet.

De chameleon glitter powder kost momenteel 3,99 dollar. Born Pretty heeft wereldwijd gratis verzending. Met de code AVBQ10 krijg je nog eens 10% korting op alle niet afgeprijsde artikelen. Dit geldt ook op de nail art.2 opmerkingen:

  1. Wow mooie kleurtjes. Ik verlang nu al naar de zomer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als in moet ik hebben haha. Vind losse glitter altijd een gedoen maar er een topcoat van maken is een goed idee. Mooie parelglans maar nog steeds glitter.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...