Pagina's

maandag 2 januari 2017

COTM Diamonds

Het is weer tijd voor een nieuwe Challenge Of The Month. Deze keer is het thema: Diamonds.

Ik ben helemaal niet van de bling maar ik vind het wel erg leuk om een keer in dit thema iets te maken. Een accentnagel met allemaal rhinestones wilde ik altijd al eens doen dus deze challenge was er perfect voor.
Toen ik m'n plates doorliep vond ik niet echt een afbeelding die ik wilde gebruiken. Toen ik m'n rhinestones ging pakken viel m'n oog op de enige plate die ik niet in m'n swatch mappen heb zitten plate XXL Big SdP-1 van Dashica. En ja hoor daar stonden twee afbeeldingen van diamanten op die ik wilde gebruiken. Ik heb ze op de stempel laten zitten en heb er flakies op aangebracht van Catrice - Glitterazzi en nog een heel klein beetje glitter. Na een topcoat heb ik ze op m'n nagels geplaatst. De base is A-England - Captive Goddess. Deze zat in de Nailbox!Hieronder zie je de prachtige creaties van de andere meiden. Mijn persoonlijke favoriet is deze keer die van Brilliantnails. De combinatie met wit vind ik heel gaaf en de holo is zo mooi te zien.

Brilliantnails

Gek op nagellak

Inf Nails

iOnTrend

Kimcarolina

Mandy's nail, shop en DIY blog


7 opmerkingen:

 1. Wat een diamanten haha! Leuke nail art!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De accentnagel is super goed gelukt! En hoe verrassend dat de flakies van Catrice dat gave effect geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk jou nailart! Lekker bling bling je accentnagel! Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nah ik gooi je dr uit😝 Maand na maand de mooiste nailart hebben. Wat moet ik nu nog voor origineels zeggen? Mooi?! Grapje, t is n toppertje (alweer ja)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je dat weer gaaf gedaan Malinka! Lekker over de top blingbling :) De flakies van Catrice geven echt een mooie schittering. Wat moet het een werk geweest zijn om al die diamantjes op je nagel te plakken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Dat was zeker een werk, telkens tussendoor m'n nek en rug strekken, haha!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...