Pagina's

maandag 6 februari 2017

COTM: hobby/inspiratie

Het is weer tijd voor een nieuwe Challenge Of The Month. Deze keer is het thema: hobby/inspiratie.

Ik twijfelde tussen drie hobby's, van alle drie heb ik al een keer een nail art gemaakt dus daar hoefde ik het niet voor te doen. Nail art is m'n grootste hobby maar ik vond het iets te voor de hand liggend. Ik ben dol op rock en dan vooral de gitaren maar dat heb ik al best vaak gedaan.
Ik ben voor Formule 1 gegaan. Sinds een aantal  jaar volg ik trouw elke wedstrijd op zondag, ik zeg er afspraken voor af en ga 5 uur m'n bed uit als de race zo vroeg is (ook al betekent dat een nacht van maximaal 2 uur slaap). Ik vind het dan ook erg leuk dat er in Nederland met de komst van Max Verstappen ook zo massaal wordt gekeken!

Ik heb hier stempelen gecombineerd met zelfgemaakte water decals.
Het logo op m'n pink is een water decal en ook de logo's op m'n middelvinger. Ik heb de top 3 teams gekozen: Mercedes, Red Bull en Ferrari.
Het geblokte op m'n ringvinger komt van Big SdP-K en de vlaggetjes op m'n wijsvinger van MJ-XXII.


Ik was erg benieuwd naar de hobby's van de andere meiden!

Cindy van Brilliant Nails was de enige waarvan ik kon raden wat ze ging maken. Ze is een echte motorchick en heeft zelfs een plate laten maken met het Suzuki logo. De olie achtige nagel vind ik er heel gaaf bij verzonnen!
Brilliantnails
Diana van Gek op nagellak is voor een combi gegaan; schrijven en nagellak. Ik vind de combi met de twee nagels in het midden en de verschillende technieken heel mooi geworden! En die kleine nagellak potjes zijn zoooo leuk!!
Gek op nagellak
Ilse van Inf Nails is voor dieren gegaan. Ik vind ze zo schattig geworden. En dat allemaal freehand! Als ik de ogen al probeer te maken met een dotting tool zouden ze helemaal scheef zitten.
Inf Nails
De inspiratie van Imke van iOnTrend is YouTube. Het patroon op de zwarte nagels vind ik zo gaaf gedaan!
iOnTrend
Kim heeft dansen als hobby. Ik ben dol op de kleuren die ze heeft gebruikt. Ik vind ze er zo chique uitzien, met die accentnagels is het gewoon perfect!
Kimcarolina
De hobby van Mandy is natuurlijk nagellak en vooral ermee spelen. Ze probeert graag van alles uit en ook hier is ze weer voor kleurrijk gegaan. Glitters in de vorm van een water marble, een mooie combi!
Mandy's nail, shop en DIY blog


3 opmerkingen:

  1. Wat een mooie post heb je ervan gemaakt. Heb ook weleens om 5 uur voor de tv gezeten voor de F1 maar ven nu over naar de moto GP

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je hobby de formule 1 is, zou het gelijk aanpassen in mijn post ;) Hele leuke en stoere nailart heb je ervan gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie combinatie van de vlaggen en logo's! Je ziet meteen dat het om de Formule 1 gaat. Gaaf dat je de decals zelf hebt gemaakt. Enne, wat leuk dat je bij iedere nail art een persoonlijk verhaaltje hebt geschreven :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...