Pagina's

woensdag 8 februari 2017

Stempelen met folie

Laatst was ik al met folie aan de slag gegaan als base maar ik wilde er nu ook mee 'stempelen'.
Ik heb eerst op m'n stempelmat top coat aangebracht. Toen dit droog was heb ik gestempeld met plate SG-05 en zwarte stempellak van Moyra en meteen de folie erop gedrukt. Het leukste is als je de folie eraf trekt, zo mooi al die kleuren. Hierna heb ik het geseald met Revolution van Picture Polish.
Nadat ik het op m'n nagels aangebracht had, heb ik nog een gewone top coat aangebracht.
3 opmerkingen:

 1. mooi maar t lijkt me toch een beetje lastig

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eerst tempelen op een mat, dan snel folie erop drukken? Mag ik vragen welke stempellak jij het liefste gebruikt? Dashica of MDU of anders? Daarna blanke lak en laten drogen toch? Hoor t graag.. meer tips ook altijd welkom. Heb jij ook nog youtube filmpjes met nail art tutorials? Dan hoor ik ook graag je accountnaam daarvan. Vind je nail art heel byzonder en wordt wel nieuwschierig bij sommigen hoe je het hebt gedaan.. Gr djl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Djlian! Eerst blanke lak op de mat, ik gebruik altijd Essence - Sealing Top Coat. Pas als het echt goed droog is, stempel ik en druk ik de folie erop. MdU vind ik daarbij niet goed werken, ik gebruik Moyra. Dashica weet ik niet zeker, die heb ik volgens mij niet gebruikt bij folie. Als je de folie eraf haalt moet je 'm sealen met een top coat die samengaat met folie. Ik gebruik daarvoor Picture Polish - Revolution. Hierna gebruik ik weer de top coat van Essence, haal ik het van de mat af en druk ik het op m'n nagels. Hierna seal ik het nog een keer met m'n favo top coat Poshé.
   Ik heb geen Youtube voor filmpjes. Ik maak bijna geen tutorials omdat het heel veel tijd kost en er zoveel mooie al te vinden zijn op Instagram. Ik heb er volgens mij maar 3 op m'n IG (malinkepink).

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...