Pagina's

zaterdag 17 maart 2018

Kaleidoscope 61 duo amazing cat

Sinds ik de multichrome stempellak van Kaleidoscope heb, stalk ik de site van El Corazon regelmatig. Ik wilde graag een back up van de stempellak want ik vind het veruit de beste als het gaat om de pigmentatie (ik heb het over deze). Ik zag dat ze nu ook magnetische multichrome stempellakken hebben en.... het beste komt nog... ze hebben nu Paypal!!!! 
Al die tijd zat ik in de webshop te kwijlen maar kon niks kopen omdat ik geen creditcard heb. 
Ik ben zo blij!

Ik ben begonnen met een zwarte base en heb plate SG-10 gebruikt om te stempelen. Dit is de eerste keer sinds een paar jaar dat ik weer aan de slag ben gegaan met magnetische nagellak dus het was even uitproberen. Na een top coat heb ik een magneet gebruikt want dat stond er aangegeven. Het lijkt alleen wel of m'n top coat een deel van de lak 'op eet'. Nou stoort me dat absoluut niet want ik vind het wel een leuk extra effect geven, misschien dat een minder snel drogende top coat ander resultaat geeft.

Macro
En bij multichromes hou ik van mat want die zie je de shifting net iets beter.

Hier is de link naar de webshop. Voor drie lakken was ik met verzendkosten €34,72 kwijt.2 opmerkingen:

  1. This is an amazing stamping manicure, I simply love it, it has a very powerful and eye-catching effect! :-) I love also the matte version! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thank you dear! And the best part is that it's so easy :-)

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...