Pagina's

donderdag 26 april 2018

Dreamy Heaven Series Tint Top Coat - Ultra Violet

Deze sheer lak of getinte top coat kun je op veel verschillende manieren gebruiken.
Een holo lak een andere kleur geven, een pond mani, leadlight enz.
Op het flesje staat dat deze lak uit de Dreamy Heaven Series, Ultra Volet heet, ik denk dat dit Violet had moeten zijn.


Ik heb hier een pond mani gemaakt. Ik ben begonnen met Essence - Instant Feeling en hier heb ik met wit en plate BPL-029 de bloem op gestempeld. Hierna ben ik er met twee laagjes Ultra Violet overheen gegaan. Vervolgens heb ik de bloem weer in wit gestempeld, maar dan iets gedraaid en ben er weer met twee laagjes Ultra Violet overheen gegaan. Dit heb ik zo een paar keer herhaald.


Over een zwarte base heb ik gestempeld met plate BP-L066. Met Ultra Violet heb ik een paar delen ingekleurd. Als je buiten de witte lijntjes komt is dit bijna niet te zien op de zwarte base. Daarom is deze techniek ook erg fijn om met je niet dominante hand te maken.


De Tint top coat kost momenteel 2.99 dollar. Born Pretty heeft wereldwijd gratis verzending. Met de code AVBQ10 krijg je nog eens 10% korting op alle niet afgeprijsde artikelen. Regelmatig hebben ze nieuwe nail art producten.


2 opmerkingen:

  1. I like both manicures, they are very pretty! My favourite is the first manicure, it has the "pond" effect, those layers need quite a lot of time to do, but the final effect is gorgeous! Well done! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thank you so much! It was my first pond mani and it took indeed some time :-)

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...